Στον Πανερυθραϊκό ο Ντουζίδης

Στην προσθήκη ενός πρωταθλητή Ευρώπης προχώρησε ο Πανερυθραϊκός! Ο Θανάσης Ντουζίδης που στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική εφήβων το 2015 συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους “κόκκινους”, με τον 21χρονος φόργουορντ να δηλώνει ότι “… ο Πανερυθραϊκός ήταν η ιδανική επιλογή για να πανηγυρίσω πολλές επιτυχίες στο μπάσκετ, κάτι που είναι και το κίνητρό μου”.

“Σίγουρα, η εμπιστοσύνη που έδειξε ο κόουτς Χουχουλής προς το πρόσωπό μου, αλλά και η πρόκληση του να φορέσω μία τόσο “βαριά” φανέλα με την ιστορία του Πανερυθραϊκού, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να έρθω στην ομάδα. Ό,τι είχα ακούσει μέχρι στιγμής για τον Πανερυθραϊκό επαληθεύτηκαν απ’ την πρώτη στιγμή, αφού εδώ συνάντησα αμέσως ένα πολύ όμορφο και “ζεστό” κλίμα. Έχω κίνητρο να πανηγυρίσω πολλές επιτυχίες στο μπάσκετ και πιστεύω ότι ο Πανερυθραϊκός ήταν για εμένα η ιδανική επιλογή. Είναι σπουδαίο πράγμα να βλέπεις και να αισθάνεσαι πόσο πολύ αγαπούν την ομάδα οι άνθρωποί της και πόσο πολύ… γουστάρουν αυτό που κάνουν. Είναι χωρίς αμφιβολία απ’ τους πιο οργανωμένους Συλλόγους του χώρου, κάτι που κατάλαβα αμέσως και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ζήσουμε μεγάλες στιγμές! Καλή μας σεζόν”, τόνισε ο Ντουζίδης μιλώντας στην επίσημη σελίδα του συλλόγου, ενώ υπήρξε και η σχετική ανακοίνωση από τον Πανερυθραϊκό για το… “γάμο” αυτόν.

Η ανακοίνωση:

«Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει την απόκτηση του Πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων το 2015, Θανάση Ντουζίδη, ο οποίος την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας.

Ο Χαλκιδαίος φόργουορντ (21χρ., 2,02μ.), που είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές, την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ΑΕΝ Κηφισιάς, όντας βασικότατο μέλος της ανδρικής ομάδας, ενώ πανηγύρισε την κατάκτηση του Τουρνουά Νέων της ΕΣΚΑ (κορυφαίος του τελικού με 22 πόντους και 5 τρίποντα) και στη συνέχεια αναδείχθηκε Υπερπρωταθλητής Ελλάδος στην ίδια κατηγορία (Under 21). Στη μέχρι τώρα καριέρα του έχει φορέσει ακόμη κατά σειρά τις φανέλες του Εθνικού (Α2), του Ίκαρου Καλλιθέας (Β’ Εθνική), του Ίκαρου Χαλκίδας (Basket League) και ΑΓΕ Χαλκίδας, από τις Ακαδημίες της οποίας ξεκίνησε το μπάσκετ.

Κορυφαίες του στιγμές το Χρυσό μετάλλιο με την Εθνική Εφήβων το 2015 (Πρωταθλητής Ευρώπης) και το Χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική Παίδων το 2013 (3η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα).

Θανάση, καλωσήρθες στην Οικογένεια του Πανερυθραϊκού και ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε μαζί αμέτρητες επιτυχίες!».

.
Διαβάστε ακόμη…