Δεν άργησε να βρει τον νέο του προπονητή ο Πολύγυρος, με τον σύλλογο της Χαλκιδικής να ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιάννη Μπιτζάνη, ο οποίος μέχρι πρόσφατα καθόταν στον πάγκο του Νέου Ρυσίου.

Η ανακοίνωση:

«Από σήμερα το ανδρικό τμήμα μπάσκετ έχει νέο προπονητή. Πρόκειται για τον Γιάννη Μπιτζάνη μέχρι πρότινος προπονητή στο Νέο Ρύσιο.

Ο Γιάννης Μπιτζάνης με μεγάλη εμπειρία σε παιδικό-εφηβικά τμήματα και πιο παλιά σε ομάδες τοπικών και εθνικών κατηγοριών, αναλαμβάνει το ανδρικό μας τμήμα με σκοπό να ολοκληρώσει την φετινή χρονιά και να σχεδιάσει την επόμενη.
Παλαιότερα διετέλεσε για 2 χρόνια προπονητής στο Θερμαϊκό Θέρμης, για 4 χρόνια στους Μαχητές Πεύκων, στο παιδικό του Μαντουλίδη, στο παιδικό και εφηβικό του Αίαντα Ευόσμου.
Συγχρόνως αποτέλεσε και προπονητή στα τμήματα του προπαιδικού της ΕΚΑΣΘ, ενώ μεγάλη τιμή για τον κ. Μπιτζάνη αποτέλεσε και η επιλογή του σαν ομοσπονδιακού βοηθού προπονητή της Εθνικής U15(Παμπαίδων) ,το 2019.
Τον καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Πολυγύρου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με την ομάδα μας
Συγχρόνως θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον προηγούμενο προπονητή της ομάδας, τον κύριο Χρήστο Χατζόπουλο για την προσφορά του και να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην καριέρα του».