Η συμμετοχή του Τελεθριακού στη Γ’ εθνική δεν βγάζει εκτός… πλάνων τον σύλλογο, που στοχεύει στην ανάδειξη και των ταλαντούχων παικτών της ευρύτερης περιοχής. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν ο Τελεθριακός προχώρησε και σε μία μεταγραφική ενίσχυση, μ’ έναν παίκτη που έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία με τον Σύλλα Αιδηψού. Ο λόγος για το νεαρό Κωνσταντίνο Μαυροζούμη, ο οποίος παραχωρήθηκε με υποσχετική από την ομάδα της Αιδηψού και θα έχει την ευκαιρία ν’ αγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες.

Ο πρόεδρος του Τελεθριακού Στέφανος Παπανδρέου ευχαρίστησε τον Σύλλα Αιδηψού για την παραχώρηση του παίκτη, ενώ η ανακοίνωση της μετακίνησης του νεαρού Μαυροζούμη από την Αιδηψό στην ομάδα της Ιστιαίας έγινε από τον σύλλογο της Αιδηψού.

Η ανακοίνωση του Σύλλα αναφέρει:

«Με υποσχετική ενός έτους παραχωρήθηκε μετά από αίτημα του πατέρα του ο ταλαντούχος, έφηβος point guard της ομάδας μας Κωνσταντίνος Μαυροζούμης.
Ο Κωνσταντίνος που έκανε πολύ καλή χρονιά πέρσι με την ανδρική μας ομάδα στη Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ, θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε μια απαιτητική κατηγορία και θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στη Γ΄ Εθνική με την ομάδα του Α.Σ Τελεθριακός.
Το Δ.Σ. του συλλόγου, εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά στον αθλητή και την νέα του ομάδα».