Στους 10 MVP του Jordan Brand Classic ο Δημήτρης Μωραΐτης!

All-Star game_Dimitris MoraitisΈτοιμος ν΄ ανοίξει τα φτερά του με προορισμό το Brooklyn της Νέας Υόρκης είναι ο Δημήτρης Μωραΐτης. Ο νεαρός άσος του Πανιωνίου είναι ένας από τους 10 καλύτερους παίκτες που επέλεξε το Jordan Brand, τμήμα της NIKE Inc. στο διεθνές Classic Camp που πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο Cedevita και στο οποίο συμμετείχαν τα μεγαλύτερα ταλέντα έως 16 ετών από 21 χώρες της Ευρώπης. Ο Μωραΐτης ήταν ένας από τους MVP που ξεχώρισαν από τα 40 παιδιά που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο και πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για τη Νέα Υόρκη και το International Game του Jordan Brand Classic, που θα φιλοξενηθεί στις 17 του Απρίλη στο Barclays Center.

«Το Jordan Brand Classic αποτελεί μια μοναδική εμπειρία για τους νέους παίκτες. Είχα την τύχη να διαγωνιστώ με παίκτες υψηλού επιπέδου από διαφορετικές χώρες. Τώρα, περιμένω να ταξιδέψω και να συμμετάσχω στο International Game στο Brooklyn. Πιστεύω ότι θα είναι μια μοναδική εμπειρία για μένα και την καριέρα μου», δήλωσε ο Δημήτρης Μωραΐτης, που είχε την ευκαιρία στο διάστημα της παραμονής του στο τριήμερο προπονητικό camp, να παρακολουθήσει μαθήματα μπάσκετ αλλά και προπονήσεις αντοχής και δύναμης, οι οποίες στοχεύουν να διδάξουν στους αθλητές τρόπους για να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους και να καταφέρουν να διαγωνιστούν στο επόμενο στάδιο.

10 Players Selected to Travel to the United States.
Το camp κορυφώθηκε με ένα παιχνίδι All-Star στο Drazen Petrovic Arena. Με την ανακοίνωση των 10 MVP, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε και οι 10 τυχεροί παίκτες έλαβαν την πρόσκληση να ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη για να διαγωνιστούν στο 2015 Jordan Brand Classic International Game τον Απρίλιο. Η σύνθεση του International Game θα ολοκληρωθεί με δέκα επιπλέον παίκτες από άλλες περιοχές του κόσμου.

Οι Ευρωπαίοι MVP που επιλέχθηκαν για φέτος είναι οι Darko Bajo (Κροατία), Onuralp Bitim (Τουρκία), Philip Herkenhoff (Γερμανία), Jaylen Hoard (Γαλλία), Antonio Jordano (Κροατία), Nikola Miskovic (Σερβία), Δημήτρης Μωραΐτης (Ελλάδα), Yves Pons (Γαλλία), Lang McCarthy Santos (Ισπανία), Njegos Sikiras (Βοσνία και Ερζεγοβίνη).

Οι τυχεροί παίκτες θα συμπεριληφθούν στη λίστα των παλαιότερων συμμετεχόντων του Jordan Brand Classic International Game, συμπεριλαμβανομένων των Enes Kanter (Τουρκία), Jonas Valančiūnas (Λιθουανία), Nikola Mirotic (Ισπανία) και Mario Hezonja (Κροατία).

To Jordan Brand Classic περιλαμβάνει επίσης έναν τοπικό αγώνα στη Νέα Υόρκη καθώς και ένα All-American Game με τους καλύτερους παίκτες των Ηνωμένων Πολιτειών. Ανάμεσα στα μέλη του All-American Game είναι μερικοί από τους μεγαλύτερους αστέρες του NBA, όπως ο Chris Paul, ο Carmelo Anthony, ο Blake Griffin, ο LeBron James και ο Kevin Durant.