Στο ΑΣ Πέρα “μετακομίζει” ο αρχηγός του Άρη Θήβας Χρήστος Τσιρόπουλος

Ένας… μετρ των ανόδων ανήκει πλέον στο έμψυχο δυναμικό του Αθλητικού Συλλόγου Πέρα. Ο λόγος για τον Χρήστο Τσιρόπουλο. Ο πρώην αρχηγός του Άρη Θήβας που οδήγησε με επιτυχία το σωματείο του νομού Βοιωτίας από την Α’ ΕΣΚΑΣΕ στην άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία, επιστρέφει έπειτα από τέσσερα χρόνια στα αθηναϊκά γήπεδα και δη στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ φορώντας την “κιτρινόμαυρη” φανέλα.

Ο έμπειρος περιφερειακός παίκτης (1μ.90εκ.), ο οποίος παίζει πολύ καλά τόσο στη θέση “2”, όσο και στη θέση “3”, έχει στο… παλμαρέ του ανόδους, με την Ερέτρια και τον Παπάγου. Με την πρώτη κατάφερε να ανέβει από την Β’ ΕΣΚΑΣΕ στην Α’, ενώ με τον Παπάγου που αγωνίστηκε για τρία χρόνια κέρδισε δύο ανόδους από την Α’ ΕΣΚΑ στην Γ’ εθνική κι από εκεί στην Β’ εθνική. Πριν τους “στρατηγούς” είχε αγωνιστεί στο Γαλάτσι και παλιότερα στον Τρίτωνα.

Λίγες ώρες μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τον Πέρα, ο Τσιρόπουλος μίλησε στο infobasket.gr τονίζοντας πως: «Μετά από λίγο καιρό στην επαρχία ήρθε η ώρα μου να γυρίσω στην έδρα μου, την Αθήνα. Καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας, την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες με τον Άρη Θήβας τη σεζόν που μόλις τελείωσε όπου να σημειωθεί πως είναι ένα εξαιρετικό σωματείο με ανθρώπους που δύσκολα συναντάς κι ακόμα πιο δύσκολα ξεχνάς. Δυστυχώς όμως λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορώ να συνεχίσω εκεί. Τους ευχαριστώ και από εδώ για όλα!».

Και κατέληξε: «Από την άλλη ευτυχώς που υπάρχουν αντάξια σοβαρά σωματεία όπως ο ΑΣ Πέρα όπου θα αγωνιστώ τη νέα χρονιά όπου στηρίζουν και παλεύουν για το καλύτερο στο ελληνικό μπάσκετ. Ευχαριστώ τη διοίκηση, αλλά και τον προπονητή Παναγιώτη Γκαναβία για το ενδιαφέρον που έδειξαν για να με αποκτήσουν και είμαι σίγουρος πως θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά για τον σύλλογο. Καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και καλό καλοκαίρι!».

Του Ιωάννη Νοτάρα

.
Διαβάστε ακόμη…