Στο κλειστό του Γαλατσίου ΣΚΑΪ… μύτη ο επενδυτής του ΕΤΑΔ!

s 3
s 3

Στο Γαλάτσι περίμεναν εναγωνίως να πάρουν το ΟΚ απ΄ την ΕΤΑΔ (Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου) για να δουν τη μοναδική λειτουργική αίθουσα του κλειστού να παραχωρείται για τις ανάγκες των παιδιών της περιοχής, ώστε να προπονούνται εκεί και να μην ξεπαγιάζουν στο κρύο. Μάταια την περίμεναν, όμως, όπως και μάταια μάλλον την καθάρισαν και την γυάλισαν, όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα του galatsion.gr, καθώς όπως αναφέρει ο χώρος παραχωρήθηκε “για τη διεξαγωγή γυρισμάτων και Live events του τηλεοπτικού show X-factor, που θα προβληθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ”, όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση της ΕΤΑΔ ΑΕ!

“Για “καλό σκοπό” και προφανώς όπως αποκάλυψε για τις εκπαιδευτικές Ανάγκες του XFACTOR”, αναφέρει το ρεπορτάζ του galatsion.gr που φέρει τίτλο Επιτέλους Βρέθηκε Επενδυτής!!!, στο οποίο είναι εμφανής η “δυσφορία” για την επιλογή, που αφήνει τα αθλούμενα παιδιά της περιοχής στο κρύο για χάρη ενός τηλεοπτικού show.

Το πλήρες ρεπορτάζ, όπως δημοσιεύτηκε στο galatsion.gr αναφέρει:
“Το ΤΑΙΠΕΔ παραχώρησε για 6 μήνες τη μοναδική λειτουργική αίθουσα του ΠΑΛΑΙ, την οποία καθαρίσαμε, γυαλίσαμε και περιμέναμε να βάλουμε τα παιδιά του Γαλατσίου για προπόνηση, ώστε να μην ξεπαγιάζουν στο κρύο και στις βροχές, και το ΤΑΙΠΕΔ την παραχώρησε στο ΣΚΑΙ για “καλό σκοπό” και προφανώς όπως αποκάλυψε για τις εκπαιδευτικές Ανάγκες του XFACTOR.

Για αντιστάθμισμα πρότεινε να παραχωρήσει στο Γαλάτσι για το ίδιο χρονικό διάστημα, δηλαδή για 6 μήνες όλους τους υπόλοιπους χώρους του ΠΑΛΑΙ, πάντως εμείς θα τους καθαρίσουμε, θα τους γυαλίσουμε, θα τους αποκαταστήσουμε λειτουργικά, γιατί που ξέρεις πιθανόν να ανοίξει η όρεξη και σε άλλους επενδυτές.

Από τη πλευρά του ο Δήμος ως όφειλε συνεμορφώθη με τις υποδείξεις, μάζεψε τα λουκέτα, την αξιοπρέπειά του, έβαλε την ουρά κάτω απ’ τα σκέλια για δεύτερη συνεχόμενη φορά μιας και αυτή τη φορά επρόκειτο για “καλό σκοπό” που ως γνωστό έχει ιδιαίτερη ευαισθησία.

Τελικά όποτε ακούς για “καλό σκοπό” κάτσε με την πλάτη στο τοίχο …

Ψάχνω να δω ποιος είναι ο Σκηνοθέτης, Ο πρωταγωνιστές και οι κομπάρσοι, αυτής της γελοίας παράστασης για να τους συγχαρώ.

Τι “ανόητος” που είμαι, όπως είπε και ο Σόιμπλε …

Ρε μήπως τελικά σ’ αυτή τη χώρα έχουμε έλλειψη μόνο από τραγουδιστές …
και αδικούμε τσάμπα όλους αυτούς που μας κυβερνάνε???”…

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι πρότινος στο κλειστό του Γαλατσίου είχαν βρει καταφύγιο περίπου 1.000 πρόσφυγες, που διέμεναν σε σκηνές που είχαν τοποθετηθεί εντός του γυμναστηρίου.