Στο πένθος η Κατερίνη

Ο θάνατος του Σταύρου Τσιώτσιου γέμισε πένθος τον μπασκετόκοσμο της Πιερίας. Ο αδερφός του Αλέκου Τσιώτσιου, παλιού εφόρου του Πιερικού, υπήρξε ένας από τους πλέον πιστούς υποστηρικτές των “μελανόλευκων”…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα ειλικρινή συλλυπητήριά του εκφράζει και δημόσια το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος για το θάνατο του Σταύρου Τσιώτσιου, θερμού υποστηρικτή του μπασκετικού Πιερικού και του Πιερικού Αρχελάου. Ο Σταύρος ήταν αδελφός του ιστορικού στελέχους του Πιερικού Αλέκου Τσιώτσιου, του «πατριάρχη» του πιερικού μπάσκετ, ο οποίος διακρίνεται για το αμείωτο του ενδιαφέρον για τον Πιερικό Αρχέλαο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και ο Θεός να δίνει δύναμη στους οικείους του να τον θυμούνται».

Η λήξη των ακαδημιών 

Το απόγευμα της Τετάρτης (στις 18:00) θα σημάνει λήξη η ακαδημία του Πιερικού Αρχέλαου, σε μία εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνουν βραβεύσεις, απονομές αναμνηστικών και θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.