Στο Παγκράτι για 3η σερί χρονιά ο Βασιλόπουλος

Ηταν λίγο έως πολύ δεδομένο, από σήμερα είναι και επίσημο! Ο Φώτης Βασιλόπουλος θα συνεχίσει να φοράει (για τρίτη συνεχόμενη χρονιά) τη φανέλα του Παγκρατίου, το οποίο τον ανακοίνωσε σήμερα με κάθε επισημότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του ΑΟ Παγκρατίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία για ακόμη ένα χρόνο του αρχηγού της ομάδας μας Φώτη Βασιλόπουλου (1,88). Ο 27χρονος γκαρντ, και ταυτόχρονα αγαπημένο παιδί του κόσμου της ομάδας μας, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου Θοδωρή Σχίζα και συμφώνησε να συνεχίσει για ακόμα μια σεζόν την πλούσια καριέρα του στην ομάδα μας. Ο Βασιλόπουλος την περσινή σεζόν έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία της ομάδας μας, καθώς σε 20 παιχνίδια είχε 10,7 πόντους και 5,9 ασίστ μέσο όρο, τομέα (ασίστ) όπου ήταν δεύτερος στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο Βασιλόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανιώνιο το 2002, ενώ το 2004 μετακόμισε στην Χαλκίδα και τον Γυμναστικό. Το 2005 επέστρεψε στη Νέα Σμύρνη και τον Πανιώνιο ενώ το 2007 πήρε εκ νέου τον δρόμο για την Χαλκίδα. Το 2008 άνοιξε τον κύκλο της ΑΕΚ στην καριέρα του με την συμμετοχή του στην Α1 με τους “κιτρινόμαυρους”, ενώ το 2009 τον βρήκε στον ΑΟ Δάφνης. Την περίοδο 2009-2010 αγωνίστηκε στην ομάδα μας, ενώ την σεζόν 2010-211 βρέθηκε στην ΑΕΚ, όντας αρχηγός της. Πλέον από την περσινή σεζόν βρίσκεται στο “Μετς” όπου πλέον θα διανύσει τον τρίτο του χρόνο με τα “ροσονέρι”».