karavanas-peristeriΕνίσχυσε τη ρακέτα του το Περιστέρι μετά και την απόκτηση του Παναγιώτη Καραβανά, ενώ έγινε επίσημα γνωστό ότι αποκτήθηκε και ο 19χρονος Ανδρέας Ρεκουνιώτης.

Αναλυτικά:

«Ο ΓΣ Περιστερίου ανακοινώνει την απόκτηση των αθλητών Παναγιώτη Καραβανά (30χρ., 2,12μ.) και Ανδρέα Ρεκουνιώτη (19χρ., 2,00μ.) ενώ εντός των προσεχών ημερών αναμένονται κι άλλες μεταγραφές.

Στόχος των ανθρώπων του Περιστερίου είναι, μέσα από τον σωστό προγραμματισμό που έχει γίνει, να κλείσουν το ρόστερ άμεσα, ώστε ο Νάσος Χούμπαυλης να μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του για την καινούρια αγωνιστική περίοδο.

Ο Παναγιώτης Καραβανάς, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τα χρώματα των ΑΕ Ηρακλείου, Ηλυσιακού, Άρη Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Πανερυθραϊκού και Δούκα, αναμένεται να «σκεπάσει» τα καλάθια την καινούρια σεζόν και να συνεισφέρει τα μέγιστα με την ποιότητα και την εμπειρία του ώστε ο ΓΣΠ να πετύχει τους στόχους του.

«Είμαι ευτυχισμένος που ανήκω στην οικογένεια του Περιστερίου», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις στο gsperisteri.gr και συνέχισε: «Είναι μια ομάδα και μεγάλο όνομα, τεράστια ιστορία και βαριά φανέλα. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πως οι άνθρωποι της ομάδας ονειρεύονται να τη φέρουν και πάλι ψηλά. Το Περιστέρι έχει κόσμο, γήπεδο και οργάνωση που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από ομάδες που αγωνίζονται στην Α1 κάτι που μπορεί κανείς να το αντιληφθεί με την πρώτη ματιά».

Ρεκουνιώτης για το παρόν και το μέλλον

Όσο για το άλλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, τον Ανδρέα Ρεκουνιώτη,  θεωρείται μεγάλο ταλέντο. Ο 19άχρονος άσος αγωνίζεται στις θέσεις των φόργουορντ και προέρχεται από τον Πανελευσινιακό, με τον οποίο την περσινή αγωνιστική περίοδο έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Α1».