Στο πλευρό του Γιαννόπουλου στο Παγκράτι, ο Αντωνόπουλος

Το έργο που έχει παρουσιάσει όντας τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομών, αλλά και στο τμήμα γυναικών του Παγκρατίου, είναι σημαντικό. Κι η ώρα της περαιτέρω αναγνώρισης ήρθε για τον Κώστα Αντωνόπουλο, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται πλέον στο προπονητικό team του Γιάννη Γιαννόπουλου και θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Έλληνα προπονητή των “ροσονέρι”.

Η ανακοίνωση:

«Με κοινή απόφαση Διοίκησης και προπονητή ο Κώστας Αντωνόπουλος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του κου Γιάννη Γιαννόπουλου στην ομάδα Μπάσκετ ανδρών για τη νέα περίοδο.

Ο coach Αντωνόπουλος που εδώ και 6 χρόνια έχει δώσει πολλές φορές διαπιστευτήρια της εξαιρετικής του δουλειάς τόσο στα τμήματα υποδομής όσο και στην ομάδα γυναικών του ΑΟΠ κρίθηκε πως είναι η καλύτερη επιλογή για να στηρίξει την φετινή προσπάθεια της ανδρικής ομάδας που θα περιλαμβάνει και αρκετούς αθλητές από το φυτώριο του συλλόγου τους οποίους και γνωρίζει πολύ καλά.

Σε άμεση συνεργασία με τον τεχνικό υπεύθυνο των Ακαδημιών κο Νίκο Λατρόβαλη και τον coach του εφηβικού κο Σάββα Ευαγγελίδη θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ Ανδρικού και Ακαδημίας με στόχο την αξιοποίηση και προώθηση όσο το δυνατόν περισσότερων ανέων αθλητών στην ανδρική μας ομάδα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Κώστα και σιδεροκέφαλος».