giannis gagaloudis_charityidols_1Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης δεν έχει κρύψει ποτέ ότι διατηρεί επαφές με τις ομάδες τη φανέλα των οποίων έχει φορέσει και σε κάποιες από αυτές δείχνει μία ιδιαίτερη αδυναμία. Εκείνο, πάντως που φροντίζει πάντα ο “Γκάγκα” είναι να βάζει πάνω απ΄ όλους και όλα την ανάγκη που έχουν οι συνάνθρωποί του και προσπαθεί με όποιο τρόπο μπορεί να συνεισφέρει. Κι αυτό κάνει και στην δύσκολη στιγμή του Χρήστου Κουτρόπουλου.

Του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και αρχηγού στον Πανιώνιο, ο οποίος δίνει τον δικό του μεγάλο αγώνα. Ο Κουτρόπουλος χρειάζεται να μεταβεί στο Μόναχο για μία πολύ δύσκολη και συνάμα ακριβή χειρουργική επέμβαση. Για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται ήδη έχουν κινητοποιηθεί αρκετοί κι ο Γιάννης Γκαγκαλούδης βάζει κι αυτός το δικό του όνομα στη λίστα.

giannis gagaloudis_charityidols_2Ο έμπειρος γκαρντ της Λιβαδειάς, λοιπόν πρόσφερε τη φανέλα που φορούσε στον Ίκαρο Χαλκίδας την περίοδο 2013/2014 για να μπει σε δημοπρασία στο www.charityidols.gr υπέρ του Χρήστου Κουτρόπουλου. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18/2, με όλους τους εμπλεκόμενους να ευελπιστούν ότι θα είναι αρκετοί εκείνοι που θα δείξουν ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη συλλεκτική φανέλα, ενισχύοντας ουσιαστικά την προσπάθεια που κάνει ο Χρήστος Κουτρόπουλος

koutropoulos_panionios