Στο πλευρό του Τσολάκη ο Δαμαλής

Από παίκτης, προπονητής. Μετά τον σοβαρό περσινό τραυματισμό του, ο Γιάννης Δαμαλής αλλάζει πόστο, καθώς φέτος θα βρίσκεται στο πλευρό του Δημήτρη Τσολάκη, ενώ παράλληλα όπως είναι γνωστό θα είναι και ο προπονητής του εφηβικού τμήματος του Ηρακλή.

«Καταρχήν, είναι μεγάλη τιμή για μένα να βρίσκομαι στο προπονητικό τιμ ενός τέτοιου συλλόγου. Ευχαριστώ τη διοίκηση και ιδιαιτέρως τον Χρήστο Χρηστίδη και φυσικά τον κόουτς, Δημήτρη Τσολάκη που μου έκαναν μία τέτοια πρόταση ύστερα από την απόφασή μου να μην συνεχίσω (τουλάχιστον για φέτος) σαν παίκτης στην ομάδα», ανέφερε για το νέο του πόστο ο Δαμαλής και συνέχισε: «Η προπονητική είναι ένα μεγάλο μου όνειρο για το οποίο προσπαθώ ήδη εδώ και 6 χρόνια και τώρα μου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία και τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Οι άνθρωποι εδώ προσπαθούν να επαναφέρουν τον Ηρακλή στη θέση που του αξίζει μέσα από σταθερά και σωστά βήματα και μέσα από ένα μακροπρόθεσμο πλάνο, χτίζοντάς έναν σύλλογο με γερές βάσεις και αυτό για μένα είναι ένα από τα πιο σημαντικά κίνητρα.

Μόνο έτσι κάτι αντέχει στο χρόνο και δεν είναι επιφανειακό και πρόσκαιρο. Σκοπός του συλλόγου είναι η μεγάλη ομάδα να είναι άρρηκτα δεμένη με την εφηβική αλλά και όλη την ακαδημία της μέσω ενός προσεχτικά μελετημένου πλάνου και γι’ αυτό πάνω σ’ αυτό το πλαίσιο μου ανέθεσαν και το εφηβικό τμήμα».

Αλλο ένα δείγμα της έμφασης του συλλόγου να βγάλει και δικούς του αθλητές στο μέλλον αποτελεί και το γεγονός ότι και ο Γιώργος Κυρούδης προπονητής του παιδικού τμήματος θα είναι και αυτός στο τεχνικό τιμ της μεγάλης ομάδας, ώστε όλοι να βρίσκονται σε κοινή γραμμή και κατεύθυνση.

Επίσης ο Θωμάς Κωστόπουλος, βρίσκεται σχεδόν καθημερινά στις προπονήσεις των παραπάνω τμημάτων παρακολουθώντας τους μικρούς και δίνοντας τις απαραίτητες οδηγίες, ενώ και ο  Τσολάκης έχει παρακολουθήσει κάποιες προπονήσεις, με σκοπό να έχει πλήρη εικόνα των μικρών.

Πηγή: bluerarena.gr