Στο προπονητικό τιμ της ΧΒΑ ο Στεφανίδης

Άλλος ένας προστέθηκε στο προπονητικό τιμ της ΧΒΑ. Οι Χαλκιδαίοι ανακοίνωσαν ότι ο άμεσος συνεργάτης του Λουκά Ζαρονικολά στην παρθενική χρονιά τους στη Β’ Εθνική, θα είναι ο Αλέξανδρος Στεφανίδης.

Ο περί ου ο λόγος θα είναι και ο υπεύθυνος του εφηβικού τμήματος της ΧΒΑ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΧΒΑ My KTEO είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέξανδρο Στεφανίδη, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Λουκά Ζαρονικόλα για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής αλλά και υπεύθυνος του εφηβικού τμήματος.

Ο Αλέξανδρος Στεφανίδης έχει και αυτός πολλά χιλιόμετρα στο χώρο του μπάσκετ και από τη στιγμή που… καθίσαμε μαζί στο τραπέζι και αναλύσαμε το πρότζεκτ της νέας χρονιάς με το οποίο ταυτίζεται και ο ίδιος, καταλήξαμε σε συμφωνία!

Είμαστε χαρούμενοι που καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας έναν άνθρωπο σαν τον κόουτς Στεφανίδη και του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες. Και μόνο επιτυχίες!

Στην πρώτη του τοποθέτηση μετά την έναρξη της συνεργασίας ανέφερε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για τη ευκαιρία που μου δίνει τόσο με τον ρόλο στο αντρικό όσο και στο εφηβικό τμήμα του συλλόγου και ανυπομονώ να πιάσουμε δουλειά και να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Όλοι μαζί, με σκληρή δουλειά που είναι το κυριότερο και υπομονή είμαι σίγουρος πως θα πετύχουμε τους στόχους της ομάδας.
Εύχομαι να έχουμε όλοι καλή μπασκετική χρονιά με υγεία!».