Στο στόχαστρο Ζιάγκος και Καλαφατάκης για τη Μύκονο

Η άνοδος στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, με τον εμφατικό μάλιστα τρόπο, που πανηγύρισε η Μύκονος, έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα στην ομάδα του “νησιού των ανέμων”. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για το “χτίσιμο” της ομάδας της νέας σεζόν, με πρωταρχικό μέλημα να δοθούν τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας σ’ έναν προπονητή με εμπειρία στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα.

Κι έτσι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ήδη στο “στόχαστρο” της Μυκόνου έχει μπει ο Στέργιος Κουφός, όπως αποκάλυψε το Sportcyclades.gr, ενώ έρχονται δύο ακόμη ονόματα να “παίξουν” για τη θέση. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Ζιάγκο και τον Γιώργο Καλαφατάκη. Τα ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι, με τους διοικούντες όπως αναφέρουν οι πληροφορίες να έχουν ήδη κάνει τις πρώτες διερευνητικές κρούσεις στον Έλληνα προπονητή, που προσφάτως ανέλαβε και τα ηνία της εθνικής παίδων. Η περίπτωσή του, βέβαια φαντάζει δύσκολη, δεδομένου ότι δεσμεύεται με την ουγγρική Βάσας, με την οποία μάλιστα τον περασμένο μήνα πανηγύρισε την κατάκτηση του Hepp Cup, σε βάρος της Χόνβεντ.

Όσον αφορά τον “Καλάφα”, η περίπτωσή του εξετάζεται από τους διοικούντες τον μυκονιάτικο σύλλογο, δίχως ακόμη να έχουν κάνει κάποια κίνηση. Το όνομά του, βέβαια, απασχολεί τους ιθύνοντες τη Μύκονο, καθώς η παρουσία του στην άκρη του πάγκου μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο και στο μεταγραφικό… παζάρι, με παίκτες που θα μπουν στο στόχαστρο, να έχουν ένα επιπλέον δέλεαρ να φορέσουν τη φανέλα.