Στο τιμόνι της Χαλκίδας ο Λουκάς Ζαρονικόλας

Στα χέρια ενός προπονητή με εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες ανέθεσε η διοίκηση της Χαλκίδας το “τιμόνι” της ομάδας. Ο Λουκάς Ζαρονικόλας αναλαμβάνει τα ηνία, με τον Έλληνα προπονητή να αποχωρίζεται μεν την οικογένειά του για χάρη της Χαλκίδας και να δηλώνει έτοιμος για να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που έδειξαν άπαντες στην ΧΒΑ στο πρόσωπό του.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Καλωσήρθες στην οικογένειά μας Coach! Με μεγάλη χαρά η ΧΒΑ My KTEO ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Λουκά Ζαρονικόλα ο οποίος αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα στην πρώτη της παρουσία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Ζαρονικόλας όντας προπονητής από το 1990 έχει μεγαλη εμπειρία στο χώρο και είναι ένας καταξιωμένος προπονητής.

Ο νέος Head Coach της ομάδας μας είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής σε: Α. Σ. Φθιώτις, Γ. Σ. Λαμίας, Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη, Αναπτυξιακό ΕΟΚ, Ιωνικό Λαμίας, Αναγέννηση Λαμίας και Λοκρό Αταλάντης.

Οι πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της ΧΒΑ:

“Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να αναλαμβάνω το… τιμόνι της ΧΒΑ, ευχαριστώ πολύ τον Βασίλη Μπρατσιάκο και την διοίκηση της ομάδας που έκανε τα πάντα έτσι ώστε να έρθω στην ομάδα. Έγιναν μεγάλες προσπάθειες για να έρθω στη Χαλκίδα και να αναλάβω την ομάδα, δεδομένου του ότι αφήνω την οικογένειά μου.

Διαδέχομαι τον Λευτέρη Καλογήρου και τον Βασίλη Μπρατσιάκο που τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες και εύχομαι να τα ανταπεξέλθω.

Το φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής θα είναι δύσκολο γιατί το μπάσκετ έρχεται από μεγάλη… αποχή λόγω όσων συνέβησαν, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό αυτό με σκληρή δουλειά και να πετύχουμε τους στόχους μας!

Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της ομάδας και θέλω να ανταποδώσω!”.