Στο Final-4 του ΑΣΙΣ το Λύκειο Νέας Γενιάς Ζηρίδη

Ακόμη μία σπουδαία διάκριση, που έρχεται ως συνέχεια της κατάκτησης του περσινού Πρωταθλήματος Αθλητικών Συναντήσεων Ιδιωτικών Σχολείων (Α.Σ.Ι.Σ.) από το Γυμνάσιό μας, πανηγύρισε σήμερα το Αθλητικό Τμήμα των Εκπαιδευτηρίων “ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΖΗΡΙΔΗ“, αφού η ομάδα του Λυκείου μας προκρίθηκε, έπειτα από πολλά χρόνια, στο Final-4 του Πρωταθλήματος Λυκείων Α.Σ.Ι.Σ.!

Φυσικά, η επιτυχία αυτή δεν αποτελεί “πυροτέχνημα”, αλλά επιστέγασμα του πλάνου που εκπονείται τα τελευταία χρόνια στο Αθλητικό Τμήμα των Εκπαιδευτηρίων μας, με τη ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΖΗΡΙΔΗ να βρίσκεται διαρκώς ψηλά σε ΟΛΕΣ τις αθλητικές διοργανώσεις (Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Κολύμβηση, Τέννις) και τα εξαιρετικά αποτελέσματα να δικαιώνουν απόλυτα το πλάνο μας και τη σκληρή δουλειά όλων!

Έτσι, μετά την κατάκτηση του περσινού Πρωταθλήματος Α.Σ.Ι.Σ. από το Γυμνάσιο, φέτος πρωταγωνιστεί και το Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων μας, το οποίο -ύστερα από χρόνια- προκρίθηκε ΑΗΤΤΗΤΟ στο Final-4 του αντίστοιχου Πρωταθλήματος Α.Σ.Ι.Σ., ξεπερνώντας μάλιστα αρκετές παραδοσιακές δυνάμεις Μπάσκετ Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων! Και, αν μη τι άλλο, η επιτυχία αυτή, ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί στο Final-4, αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον…

Η ομάδα μας προκρίθηκε ως ΠΡΩΤΗ από τη Φάση των Ομίλων, επικρατώντας στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Α.Σ.Ι.Σ. της Λεοντείου Σχολής Αθηνών με 51-34, στη συνέχεια του ΑΣΕ Δούκα με 53-50 και στο τελευταίο ματς του Αρσάκειου με 59-49. Στους “8” της διοργάνωσης, τέθηκε αντιμέτωπη με το St. Catherine’s British School, του οποίου και επιβλήθηκε πολύ άνετα με 57-33, για να πανηγυρίσει εμφατικά την πρόκριση στους “4” του Πρωταθλήματος!

Στον Ημιτελικό, η ομάδα του Λυκείου της ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΖΗΡΙΔΗ θα αντιμετωπίσει το American College of Greece.

Το Final-4 του Πρωταθλήματος Α.Σ.Ι.Σ. (των Λυκείων) θα διεξαχθεί στα Εκπαιδευτήρια “Ο ΠΛΑΤΩΝ”, στα Γλυκά Νερά, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου.

Συγχαίρουμε μέσα απ’ την καρδιά μας όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας (μαθητές και Προπονητές) και σας ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο Final-4 του Πρωταθλήματος!

ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!