Οι εμφανίσεις του Γιάννη Μπουρούση στη Λιθουανία με την Εθνική ομάδα σίγουρα δεν πέρασαν απαρατήρητες, όχι μόνο σε εμάς (εγχώρια), αλλά ούτε και από την Ισπανία!

Η ιστοσελίδα της ACB αναφερόμενη στους 10 καλύτερους παίκτες που ξεχώρισαν στο Ευρωμπάσκετ τοποθέτησε τον σέντερ τη Αρμάνι στην ένατη θέση , ενώ πρώτο ανέδειξαν -ποιον άλλο;- τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο

«Μπορεί να μην είχε σταθερό χρόνο συμμετοχής και σταθερότητα στην απόδοσή του, αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο με  τους νέους παίκτες της ομάδας. Εξαιρετικός ριμπάουντερ, σημείο αναφοράς στη ρακέτα και καθοριστικός στο ματς που οδηγούσε στο προολυμπιθακό τουρνουά, τον αγώνα με τη Σερβία. Παρότι είχε να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό του Κώστα Κουφού, ο νέος σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο ήταν ο ηγέτης μιας ανανεωμένης ομάδας», αναφέρει το δημοσίευμα.

Το Top 10:

1ος Χουάν Κάρλος Ναβάρο, 2ος  Μπο ΜακΚάλεμπ, 3ος Πάου Γκασόλ, 4ος Τόνι Πάρκερ, 5ος Αντρέι Κιριλένκο,  6ος Νικολά Μπατούμ,  7ος Πέρο Αντιτς, 8ος Μαρκ Γκασόλ , 9ος Γιάννης Μπουρούσης και 10ος Μάντας Καλνιέτις.