Στροφή 180ο στην ΑΕΚ!

Σε εγρήγορση βρίσκονται τις τελευταίες ώρες τα μέλη της επιτροπής σωτηρίας της ΑΕΚ, προκειμένου να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια και να βρει η ομάδα το δρόμο της. Εν αναμονή λοιπόν της νέας συνεδρίασης της ΕΕΑ, στην οποία κατατέθηκε η εγγυητική επιστολή κι αναμένεται να δώσει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2 (αναμένεται ν’ αποφασίσει την προσεχή Τρίτη) οι κινήσεις και οι διαβουλεύσεις είναι συνεχείς και μάλιστα η αλλαγή πλεύσης μοιάζει να βρίσκεται προ των πυλών!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Γεωργαντζόγλου που έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να «μαζέψει τα κομμάτια» της ΑΕΚ, αναμένεται την Παρασκευή (16/9) να συναντηθεί με τον Στάθη Μπαϊρακτάρη! Το ραντεβού των δύο ανδρών έχει οριστεί να γίνει, προκειμένου να καλυφθούν οι όποιες διαφορές είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στις δύο πλευρές και να υπάρξει κοινό μέτωπο. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τηλεφωνικές επαφές που είχαν, δείχνουν ότι υπάρχει δυνατότητα για να γίνει κάτι τέτοιο.

Εάν, λοιπόν, αυτό το ραντεβού κυλήσει όπως επιθυμούν οι οπαδοί της ΑΕΚ, δηλαδή βρεθεί «κοινή γραμμή πλεύσης», τότε το επόμενο βήμα φέρεται πως θα είναι η άμεση οργάνωση του αγωνιστικού τμήματος. Ο Κώστας Οικονομάκης έχει λάβει εντολή για ν’ αναζητήσει παίκτες και να προχωρήσει άμεσα ακόμη και στην έναρξη των προπονήσεων, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να μην προλάβει να κάνει πράξη τις κινήσεις του! Κι αυτό διότι επιθυμία του Μπαϊρακτάρη είναι η παραμονή στον πάγκο της Ένωσης του Άγγελου Κορωνιού, κάτι που αναμένεται να γίνει δεκτό απ’ την επιτροπή σωτηρίας, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πέραν του Κορωνιού την κιτρινόμαυρη φανέλα θα συνεχίσει να φορά κι ο Μάκης Νικολαΐδης παρότι προσφάτως εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούσε την αποχώρησή του απ’ την ομάδα! Οψόμεθα, λοιπόν, για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι…