Στυλιανού: «Δυνατός στην έδρα του ο Φίλιππος»

stylianou-koroivosΟ Κόροιβος επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον Ηρακλή συνδυάζοντας με μία εξαιρετική εμφάνιση. Πλέον, η ομάδα της Αμαλιάδας έχει μπροστά της ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στη Βέροια.   Ο Νίκος Στυλιανού σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νίκη επί του «γηραιού» αλλά και στη η σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Φίλιππο Βέροιας…

Για τη νίκη επί του Ηρακλή ανέφερε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή του Ηρακλή για την προσπάθεια που κάνουν φέτος, αλλά και για το μεταξύ τους παιχνίδι. Το ίδιο και σε όλους τους συμπαίκτες μου, καθώς είχαμε την πιο δύσκολη εβδομάδα μας μέχρι τώρα. Υπήρχε γενικότερα μια πίεση, όχι από την ομάδα, αλλά από τους ίδιους μας τους εαυτους. Κι αυτό γιατί περιμέναμε πολλά περισσότερα από τους εαυτούς μας. Στο προηγούμενο παιχνίδι δεν ήμασταν καλοί. Δεν θα μιλήσω για τους διαιτητές, θα μιλήσω για την εμφάνισή μας. Υπήρχε έτσι μεγάλο άγχος για να κερδίσουμε τον αγώνα με τον Ηρακλή. Στο ξεκίνημα ήμασταν πολύ νευρικοί, στη συνέχεια απελευθερωθήκαμε, επιβάλαμε τον ρυθμό μας και κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με πολλή ενέργεια και πήραμε τη νίκη. Το σκορ δείχνει μια εύκολη επικράτηση, όμως ο Ηρακλής ήταν μια πολύ καλή ομάδα και μας δυσκόλεψε αρκετά».

Για το επόμενο ματς με τον Φίλιππο Βέροιας δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο ματς κόντρα στη Βέροια, η οποία είναι πολύ δυνατή στην έδρα της. Παίζει πολύ καλή άμυνα και από την πλευρά μας συνεχίζουμε να δουλεύουμε, όπως κάνουμε εδώ και τρεις μήνες, με στόχο να πάρουμε τη νίκη».