“Συγγνώμη, λάθος” για την “άστοχη βολή” στον Πανιώνιο…

basketball_sΗ πίεση, ο εκνευρισμός, αλλά και η πικρία από το αποτέλεσμα αποδείχθηκαν κακοί… συμβουλάτορες για τους ιθύνοντες τον Πανελευσινιακό, που εξέδωσαν μία σκληρή ανακοίνωση μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, στην οποία όπως οι ίδιοι παραδέχονται μερικές ώρες αργότερα υπάρχει μία “άστοχη βολή” κατά του νεοσμυρνιώτικου συλλόγου. Προς τιμήν τους, βέβαια οι άνθρωποι του Πανελευσινιακού όταν ηρέμησαν τα πνεύματα και διάβασαν εκ νέου την ανακοίνωσή τους κατάλαβαν το λάθος τους και φρόντισαν με μία νέα ανακοίνωση να το αναγνωρίσουν και να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη από το φιλικό σωματείο του ιστορικού Πανιωνίου, όπως τονίζουν.

“Ο Πανελευσινιακός έχει συνηθίσει στις δημόσιες ανακοινώσεις του να μιλά άμεσα, ανοικτά και πάντα με βάση το πνεύμα του δικαίου. Η τελευταία μας ανακοίνωση για την απερίγραπτη διαιτησία στον αγώνα της 12/03/2016, εμπεριείχε αλήθειες αλλά πάνω στη χρονική πίεση αδίκησε το Σύλλογο του Πανιωνίου, με μία φράση η οποία αποδόθηκε εκφραστικά λάθος ως προς το νόημα της.

Η θέση μας ήταν και είναι ότι επιζητούμε ίση μεταχείριση από τη διαιτησία, ειδικά με αντίπαλο τον Πανιώνιο, με τον οποίο επιλέξαμε για τον ίδιο λόγο να αγωνιστούμε στη Β’ Εθνική, δηλαδή το νομοθετικό κενό που διέπει τις ΚΑΕ ως προς τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Ναι, γράψαμε λάθος και ζητούμε δημόσια συγγνώμη από το φιλικό σωματείο του ιστορικού Πανιωνίου. Οι απαραίτητες επεξηγήσεις έχουν ήδη δοθεί προφορικά κι όπως οφείλουμε το αναφέρουμε και δημόσια.

Τα υπόλοιπα της τελευταίας μας ανακοίνωσης παραμένουν ως έχουν και θα επανέλθουμε λίαν συντόμως”.