Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ του Τρίτωνα

Μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στον Τρίτωνα, προέκυψε και το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. Πρόεδρος του συλλόγου αναδείχθηκε ο Απόστολος Λαμπρόπουλος και αντιπρόεδρος ο Γρηγόρης Μαθιός, ενώ κοινή συνισταμένη όλων των μελών του νέου ΔΣ είναι πως “… με πολλή όρεξη για σκληρή δουλειά, με πολύ κέφι και μεράκι ξεκινάμε μια νέα πορεία για τον σύλλογο”.

tritwnΑυτό άλλωστε επισημαίνουν και στην δήλωσή τους μετά τη συγκρότηση σε σώμα. “Το νέο Δ.Σ, έχει σαν στόχο την περαιτέρω εξάπλωση του μπάσκετ αλλά και του αθλητισμού γενικότερα, την διάδοση των αρχών του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας και τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας του ιστορικού Σωματείου που όλοι υπηρετούμε…
Ο Α.Ο. ΤΡΙΤΩΝ, ο ιστορικός μας σύλλογος, με τις ακαδημίες του και με τις αγωνιστικές του ομάδες, αλλά και με την κοινωνική του δράση, αποτελεί μία κοιτίδα αθλητισμού και πολιτισμού στην Αθήνα, στα Σεπόλια, και όλα τα μέλη του Δ.Σ. θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί”.

Το ΔΣ του συλλόγου είναι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Απόστολος Λαμπρόπουλος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γρηγόρης Μαθιός
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Νίκος Παπακώστας
ΤΑΜΙΑΣ: Παναγιώτης Σόβολος
ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μαρία Χατζηστάμου
ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΑΜΙΑΣ: Στέλιος Λούπας
ΜΕΛΟΣ: Αντώνης Σελεμενάκης
ΜΕΛΟΣ: Γρηγόρης Αντωνάκης
ΜΕΛΟΣ: Νικολέττα Ζαφειροπούλου