Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του Λοκρού

Μεγάλη συμμετοχή σημείωσε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου στο Λοκρό Αταλάντης. Με το τέλος της όλης διαδικασίας συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ, του οποίου πρόεδρος είναι ο Γ. Μάτος και Αντιπρόεδρος ο Ι. Χριστοφόρου.

“Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Λοκρός αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει δημόσια την εκτίμηση και την αναγνώριση του έργου της απερχόμενης διοίκησης για την συμβολή τους στην άνοδο της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στην Γ εθνική κατηγορίας και την εδραίωση και παραμονή της σε αυτή . Ευχαριστούμε ακόμη το απερχόμενο Δ.Σ. που εργάστηκε με οργάνωση και μεθοδικότητα κατά τη διάρκεια της θητείας του σε όλες τις δραστηριότητες του συλλόγου και συνέβαλαν τα μέγιστα στην άριστη οργάνωση όλων των αθλητικών τμημάτων του συλλόγου Τέλος, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” προς τους παίκτες μας, τον προπονητή, αλλά και όλο το τεχνικό επιτελείο, οι οποίοι παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες, κατάφερα να διατηρήσουν την ΟΜΑΔΑ μας σε ρόλο πρωταγωνιστή. Συνεχίζουμε ΔΥΝΑΤΟΙ και ΕΝΩΜΕΝΟΙ!
Κλείνοντας να τονίσουμε πως θέλουμε τον φίλαθλο κόσμο του ΑΣ Λοκρός, τους χορηγούς και την δημοτική αρχή κοντά στην ομάδα όπως και την περυσινή χρονιά”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά το τέλος της όλης διαδικασίας από το νέο ΔΣ του Λοκρού.

Αναλυτικά το νέο ΔΣ του Λοκρού Αταλάντης είναι:

Πρόεδρος: Γ. Μάτος
Αντιπρόεδρος : Ι. Χριστοφόρου
Γεν. Γραμματέας : Α. Δανέλης
Ταμίας : Θ. Παύλου
Γεν. Αρχηγός : Σ. Σακελλαρόπουλος
Ειδ. Γραμματέας : Α. Σουλτανόπουλος
Υπεύθυνος Marketing : Κ. Κολοβός
Έφορος : Δ. Δράκος
Μέλος : Β. Δανέλης
Μέλος : Σ. Γουργουλή
Αναπλ Μέλος : Πουρναρόπουλος Τάκης
Αναπλ Μέλος : Τζανετή Αργυρώ

.
Διαβάστε ακόμη…