Συγχαρητήρια από την Ένωση Ιλίου στην Καλαμάτα, όχι όμως και στη γραμματεία…

Η προσπάθεια των παικτών της Ένωσης Ιλίου στην Καλαμάτα δεν απέδωσε καρπούς. Και οι ήττες βέβαια είναι μέσα στο… πρόγραμμα, με τους ιθύνοντες τον σύλλογο να κρατούν από το ματς στην Καλαμάτα ορισμένα στοιχεία. Κατά πρώτον την φιλοξενία των γηπεδούχων, αλλά και το πάθος και το δυναμιμσό των παικτών της για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Όμως κρατούν και ένα ακόμη στοιχείο,τα αλλεπάλληλα λάθη που έγιναν από τη γραμματεία και ιδίως από τον χρονομέτρη του αγώνα.

enosi iliou bglΤα λάθη αυτά δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τα μέλη της Ένωσης Ιλίου, που επισημαίνουν στην ανακοίνωσή τους ότι “… αφού συμβαίνει για δεύτερη φορά στο ίδιο γήπεδο από το συγκεκριμένο άτομο, μας κάνει να θεωρούμε ή ότι είναι άσχετος ή ότι συμβαίνει σκόπιμα”.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Ιλίου αναφέρει:

“Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση της Καλαμάτας για την φιλοξενία, καθώς και να την συγχαρεί για τη νίκη, αλλά και τον δυναμισμό και το πάθος που έδειξε η ομάδα της στην αναμέτρηση.

Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και διαμαρτυρηθούμε για τα αλλεπάλληλα λάθη της γραμματείας, ως προς την τήρηση των κανόνων χρονομέτρησης και σημείωσης στον ηλεκτρονικό πίνακα κατά την διάρκεια του αγώνα, κάτι που αφού συμβαίνει για δεύτερη φορά στο ίδιο γήπεδο από το συγκεκριμένο άτομο, μας κάνει να θεωρούμε ή ότι είναι άσχετος ή ότι συμβαίνει σκόπιμα.

Βέβαια δεν γίνεται να μην συγχαρούμε τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης κο Καμήτσο, ο οποίος προσπάθησε σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης να κρατήσει το παιχνίδι σε ένα επίπεδο”.