Συγχαρητήρια Κεραυνού Αιγίου στους διαιτητές παρά την ήττα

Η ήττα συνήθως φέρνει γκρίνια… Υπάρχουν, βέβαια και οι εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα και προς αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε η διοίκηση του Κεραυνού Αιγίου. Παρά την ήττα από τον Έσπερο ΑΟΠΑ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Γ΄ εθνικής, ο πρόεδρος του Κεραυνού Χάρης Μπογδάνος έδωσε συγχαρητήρια στους διαιτητές.keravnos_aigiou_logo

“Οφείλουμε να συγχαρούμε δημόσια τους κ.κ. Μαγκαφά, Ρίζο για την άριστη διαιτησία τους στο σημερινό παιχνίδι. Παρά την πικρία μας από την ήττα όταν πρέπει να επικροτούμε καλές διαιτησίες, το κάνουμε και όχι μόνο σήμερα, αλλά όλα τα χρόνια που είμαστε στη διοίκηση της ομάδας. Περισσότερο δε, εγώ προσωπικά, που υπηρετώ τον σύλλογο για σχεδόν μια 20ετία. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει πως δεν έχουμε παρωπίδες και ούτε προσωπικά με διαιτητές, όταν αναγκαζόμαστε να εκφράζουμε την διαμαρτυρία μας για κάποιες πραγματικά πολύ κακές διαιτησίες. Όπως συνέβη στα τρία πρώτα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος. Ποτέ δεν ζητήσαμε την παραμικρή εύνοια, παρά μόνο ίση μεταχείριση.
Με εκτίμηση Χάρης Μπόγδανος Πρόεδρος ΑΓΣ Κεραυνός Αιγίου”, αναφέρει η ανακοίνωση. Μία ανακοίνωση που δείχνει ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι στο χώρο του μπάσκετ που δεν ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες, αλλά είναι σε θέση να δέχονται την αγωνιστική ανωτερότητα του αντιπάλου τους.