Συγχαρητήρια Πιερικού Αρχέλαου σε Φακοπουλίδη

FAKOPOULIDISΟ Πιερικός Αρχέλαος έμεινε με… μείον έναν παίκτη για την επόμενη χρονιά, καθώς ο 18χρονος Κώστας Φακοπουλίδης πέρασε στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην Αθήνα και μεταγράφηκε στον Ηλυσιακό. Ο Φακοπουλίδης είναι πάντως ένα από τα παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου της Κατερίνης, συνεπώς μόνο υπερήφανους μπορεί να κάνει αυτή η εξέλιξη τους ανθρώπους του Πιερικού Αρχέλαου, που εξέδωσαν μάλιστα και σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο έφηβος γκαρντ του Πιερικού Αρχελάου Κώστας Φακοπουλίδης μετά την επιτυχή εισαγωγή του στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην Αθήνα, από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα του Ηλυσιακού, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α1.

Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής που συμμετείχε στις εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων, γεννήθηκε το 1995 στην Κατερίνη και έχει ύψος 1,92 μ., ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Το 2010 σε ηλικία 15 ετών προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα και στις αγωνιστικές περιόδους 2010-2011 και 2011-2012 αγωνίστηκε με τον Πιερικό Αρχέλαο στο πρωτάθλημα της Α2 και το 2012-2013 σ΄ αυτό της Β΄ εθνικής.

Ο Πιερικός Αρχέλαος για την επιτυχή εισαγωγή του καλαθοσφαιριστή του στο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα, τον συγχαίρει θερμά και του εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα».