Συμβουλές στους μικρούς της Ασπίδας Ξάνθης από τους Νίκο Μπουντούρη και Σάκη Λάϊο

Για περισσότερο από δύο ώρες οι μικροί της Ασπίδας Ξάνθης “ανέκριναν” τον Νίκο Μπουντούρη, ο οποίος αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση του προπονητή της ακριτικής ομάδας Γρηγόρη Σουλιώτη, σ’ αυτή την ενδιαφέρουσα διαδικτυακή συνάντηση. Ο πρώην διεθνής άσος και νυν προπονητής γνωρίζει αρκετά καλά πόσο σημαντικό είναι να διατηρηθεί ζωντανό το ενδιαφέρον των νεαρών παιδιών σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε και χωρίς δεύτερη σκέψη, κάθισε στον υπολογιστή του και με τη βοήθεια της τεχνολογίας μίλησε στα παιδιά της Ασπίδας Ξάνθης για τα μυστικά του μπάσκετ.

Αντάλλαξε και απόψεις με τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου, αλλά και τους αφηγήθηκε ιστορίες από την πλούσια καριέρα του, δίνοντάς τους πολύτιμες συμβουλές για τη συνέχεια της προσπάθειάς τους. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συζήτησης, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το Νίκο Μπουντούρη, καθώς στη συζήτηση παρενέβη και ο παλιός του προπονητής στον ΠΑΟΚ και καθηγητής στη ΣΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θράκης Σάκης Λάϊος, με τον οποίον είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν κάποιες από τις μεγάλες στιγμές που έζησαν μαζί στον ΠΑΟΚ!

Η διοίκηση στης Ασπίδας Ξάνθης με ανακοίνωσή της εξέφρασε τις ευχαριστίες της τόσο στο Νίκο Μπουντούρη όσο και στον Σάκη Λάϊο, για την τόσο πρόθυμη και πολύτιμη για τα παιδιά, συμμετοχή τους στη διαδικτυακή αυτή συνάντηση. “Ο τρόπος με τον προσέγγισε ο Νίκος Μπουντούρης τους αθλητές μας και η προθυμία του να απαντήσει σε κάθε τους απορία, απλά επιβεβαιώνει πως πρόκειται για έναν σπουδαίο αθλητή κι έναν εξίσου σπουδαίο άνθρωπο, που με τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του, έχει να προσφέρει ακόμα πάρα πολλά στο χώρο του μπάσκετ, αλλά και του αθλητισμού γενικότερα”, αναφέρει χαρακτηριστικά…