Συμεωνίδης: «Η ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης»

symenonidis_filipposΤο Πευκοχώρι κόντραρε στα ίσια τον Προμηθέα αλλά στο τέλος δεν κατάφερε παρά την καλή του εμφάνιση να πάρει τη νίκη. Ο Φίλιππος Συμεωνίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για το ματς, ενώ σχολίασε το κατά πόσο είναι εφικτή η παραμονή στην κατηγορία.

-Ποιο είναι το σχόλιο σου για το παιχνίδι με τον Προμηθέα Πατρών;
«Λυπάμαι που χάσαμε ακόμα μία ευκαιρία να κερδίσουμε ένα παιχνίδι και χάσαμε στον πόντο. Από εκεί και πέρα, η ομάδα έδειξε σημάδια βελτίωσης κι αυτό είναι κάτι πολύ θετικό. Σίγουρα, θα θέλαμε να πάρουμε και το ροζ φύλλο και πρέπει στο μέλλον να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στις τελευταίες και πιο κρίσιμες φάσεις του παιχνιδιού».

-Ποιες είναι οι ελπίδες του Πευκοχωρίου για παραμονή;
«Είναι δύσκολη η υπόθεση παραμονή. Εμείς, από τη μεριά μας, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ώστε η ομάδα να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται!».

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου με την ομάδα;
«Οι προσωπικοί στόχοι μου σε συνάρτηση με αυτούς της ομάδας είναι αλληλένδετοι, οπότε όσο καλύτερα πάει η ομάδα τόσο καλύτερα για τους παίκτες της. Συνεπώς, το πρώτιστο είναι  η ομάδα να πάει καλά. Άλλωστε, είμαι αρκετά μεγάλος για να έχω υψηλούς προσωπικούς στόχους».