Συμεωνίδης: «Να κάνουμε την… υπέρβαση»

doukasΔύσκολη αποστολή έχειτο Σάββατο (16/1) ο Δούκας καθώς στις 15:00 φιλοξενεί στο “Δαϊς” την Δόξα Λευκάδας με την αναμέτρηση να μεταδίδεται ζωντανά από την κρατική τηλεόραση (ΕΡΤ2).

Ο τεχνικός της ομάδας του Αμαρουσίου, Σάββας Συμεωνίδης σε δηλώσεις του για τη προσεχή συνάντηση τόνισε: “Η Δόξα Λευκάδας είναι μία από τις πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας. Θεωρώ ότι βρίσκεται μέσα στις τέσσερις καλύτερες του πρωταθλήματος και αναμφίβολα είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος, με διαφορετικούς στόχους από εμάς. Είναι όμως ένα παιχνίδι στο γήπεδο μας και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να κάνουμε την… υπέρβαση και να πετύχουμε την τρίτη σερί νίκη μας που θα μας βοηθήσει να βγούμε από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας”, τόνισε ο έμπειρος κόουτς και πρόσθεσε: “Η ομάδα κάνει καθημερινά μεγάλη προσπάθεια στις προπονήσεις, τα παιδιά έχουν διάθεση και πάθος και αυτό έχει αρχίσει να φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο όπου παρουσιαζόμαστε βελτιωμένοι… Οι δύο συνεχόμενες νίκες (σ.σ. με Μαχητές και Φίλιππο) μας έχουν τονώσει τη ψυχολογία όμως χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά και προσπάθεια για να πετύχουμε τον στόχο μας…”. 

Απών από την αναμέρηση θα είναι ο Γιάννης Ροδοστόγλου καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση αρθροσκόπησης για να αποκατασταθεί ο τραυματισμός του στο γόνατο και θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίπου δύο μήνες.