Συμφώνησε με Κουκάκη, συνεχίζει και ο Γούνης!

Στην τελική ευθεία έχει μπει η στελέχωση του ρόστερ της ΑΕΝΚ στη Β΄ Εθνική, με την ομάδα να ανακοινώνει την προσθήκη του Παναγιώτη Κουκάκη και την ανανέωση του Γιάννη Γούνη.

Του Πάνου Σταμούλη

Αναλυτικά:
«Με τον Παναγιώτη Κουκάκη ήλθε σε συμφωνία το ΔΣ της ΑΕΝΚ, που θα συνεχίσει στην ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής 2020-21. Ο δυναμικός γκάρντ-φόργουορντ έχει έφεση στο ρημπάουντ και είναι απροσπέλαστος στην άμυνα. Προέρχεται από 2 χρονιές στη Β΄ Εθνική με τον ΑΟ. Πεντέλης. Είναι απόφοιτος του ΕΜΠ και είναι υποψήφιος διδάκτορας στην αναλυτική χημεία. Συνδυάζει κι αυτός άψογα τις σπουδές με τον αθλητισμό !!
Στην ΑΕΝΚ θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά ο δυναμικός φόργουορντ Γιάννης Γούνης, ενισχύοντας έτσι την ομάδα στην προσπάθειά της στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής 2020-21. Με τον Γιάννη Γούνη συμπληρώνεται ολόκληρο το βασικό ρόστερ των Ανδρών της ΑΕΝΚ της πολύ επιτυχημένης περυσινής χρονιάς. Οι ελάχιστες αποχωρήσεις δεν θα επηρεάσουν την ομοιογένεια της ομάδας και ο προπονητής Στέφανος Λαδικός θα έχει ν΄ αντιμετωπίσει λιγότερα προβλήματα σ΄ αυτόν τον τομέα».