Συνάντηση για το μέλλον του Πανιωνίου στη Β’ εθνική

Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές του βιώνει ο Πανιώνιος, που ετοιμάζεται ν’ αγωνιστεί στη Β’ εθνική, δίχως όμως ακόμη να έχει λύσει τα μεγάλα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί στο παρκέ στις 18/10 με τον Βαγγέλη Βλάχο στην άκρη του πάγκου και με πολλά ερωτηματικά για τη σύνθεσή της.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε και στη συνάντηση που είχαν το βράδυ της Τετάρτης στην αίθουσα Τύπου του σταδίου της Νέας Σμύρνης μέλη του ερασιτέχνη με φιλάθλους και οπαδούς του Πανιωνίου. Ο ερασιτέχνης παρουσίασε μαζί με τον άνθρωπο που έχει αναλάβει να τρέξει την ομάδα μπάσκετ στην Β’ Εθνική, τον κ. Κωνσταντώνη το οικονομικό μπάτζετ που χρειάζεται η ομάδα για όλο τον χρόνο.
Ένα μπάτζετ που ανέρχεται περίπου στις 100.000€, με τα μέλη του ερασιτέχνη να επισημαίνουν στη δυσκολία που υπάρχει να βρεθούν χρήματα και χορηγοί.
Για το λόγο αυτό, έκαναν γνωστό ότι θα βγουν διαρκείας των 50€ για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας μπάσκετ, ενώ η ταμίας του ερασιτέχνη κ. Παύλου ανέφερε ότι θα ενισχυθεί οικονομικά το τμήμα από τα άλλα τμήματα του ερασιτέχνη και θα προσπαθήσουν να βάλουν και τα χρήματα από την επιδότηση του Αυγενάκη που υπολογίζεται στα 10.000€.

Υπάρχουν περίπου 10 χιλιάδες ευρώ από τον Κολοβέρο που πήγε στον Ολυμπιακό, όπου υπήρχε όρος στην μεταγραφή του αν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό να πάρει ο ερασιτέχνης 10.000€.
Επίσης αναφέρθηκε ότι έχουν ήδη καλυφθεί τα ταξίδια με προσφορά μέλους του Δ.Σ και φυσιοθεραπείες και γιατρός για την ομάδα.

Ο κ. Κωνσταντώνης αναφέρθηκε ότι η ομάδα (όποια ομάδα θα σχηματιστεί) πρέπει το Σαββατοκύριακο αυτό 10-11/10 να βγει στα παρκέ για προετοιμασία μιας και το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ξεκινά για όλες τις ομάδες εκτός του Πανιωνίου στις 18/10.

Ο Βαγγέλης Βλάχος που έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να “χτίσει” την ομάδα, βρίσκεται ήδη σε επαφές με παίκτες που είναι ελεύθεροι και ήδη υπάρχουν προφορικές συμφωνίες, αλλά θα πρέπει να ολοκληρωθούν αυτές από τους ανθρώπους του ερασιτέχνη, προκειμένου να υπογραφούν και συμβόλαια.

Πηγή φωτό: panionia-idea.gr