Συνάντηση Λιόλιου με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Επίσκεψη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας όπου τον υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, πραγματοποίησαν σήμερα ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος συνοδευόμενος από τα μέλη του Δ.Σ. και προερχόμενους από την περιοχή, Δήμο Ντικούδη και Ευθύμη Ρεντζιά.
Στη συνάντηση που έγινε, συζητήθηκαν όλες οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Ομοσπονδίας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας όπου και στο παρελθόν έχουν φιλοξενηθεί σημαντικές διοργανώσεις.
«Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός είναι μια σημαντική προσωπικότητα για όλη την περιοχή και πάντα στέκεται αρωγός στα αθλητικά σχέδια και οράματα. Εχει δείξει κατ’ επανάληψη αυτή την πρόθεση και την επιβεβαίωσε στη σημερινή ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε. Εχει κάνει πολλά πράγματα και είναι βέβαιο ότι θα κάνει ακόμα περισσότερα», είπε μετά το τέλος της συνομιλίας ο πρόεδρος της ΕΟΚ και συνέχισε: «Η επιθυμία και στόχευση της διοίκησης της ΕΟΚ είναι η εξάπλωση και ανάπτυξη του μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα. Η Θεσσαλία είναι μια μεγάλη περιφέρεια με παράδοση στον αθλητισμό και με μεγάλη διάθεση να συνεχίσει να επενδύει σε αυτόν, να φιλοξενεί σημαντικές διοργανώσεις, να ωθεί τη νεολαία στους αγωνιστικούς χώρους. Είναι δεδομένο ότι μέσα από την άριστη αυτή συνεργασία, στη Θεσσαλία υπάρχει ευρύ πεδίο σημαντικών κοινών δράσεων».
Από τη δική του πλευρά, ο οικοδεσπότης Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Υποδεχτήκαμε σήμερα στην πρώτη αθλητική Περιφέρεια της χώρας τον νέο Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο. Η συνάντηση μας αυτή επισφραγίζει τη συνεργασία μας που φιλοδοξούμε να οικοδομήσουμε στη νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά μας και θα μας οδηγήσει σε ακόμη περισσότερες αθλητικές δράσεις στο μέλλον, καθώς για εμάς ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια και αποτελεί διέξοδο από την σκληρή καθημερινότητα που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό με την κατασκευή νέων κλειστών γυμναστηρίων όπως στην Καρδίτσα, στη Ζαγορά, στην Σκιάθο, την Αλόννησο αλλά και την ανακαίνιση ήδη υπαρχόντων. Στεκόμαστε πάντα αρωγοί στις προσπάθειες που προάγουν τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα».