Συνεργάζονται Πεντέλη και Χαλάνδρι

Την έναρξη της συνεργασίας τους στα τμήματα υποδομών ανακοίνωσαν η Πεντέλη και ο Αθλος Χαλανδρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕ Πεντέλης η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Ανδρών και διατηρεί και ομάδα Νέων (under 22) έχει σαν στρατηγική επιλογή να στελεχώνει τις αγωνιστικές ομάδες με αθλητές από τις υποδομές της.

Σε αυτό το πλαίσιο συμφώνησε με τον ΑΘΛΟ Χαλανδρίου ο οποίος διατηρεί οργανωμένες ακαδημίες Basketball –Volleyball , με ευρεία συμμετοχή και επιτυχίες στα πρωταθλήματα της Ε.Σ.Κ.Α σε επίπεδο ακαδημιών –προμίνι – μίνι – παμπαίδων- παιδικό, τη συνεργασία στο επίπεδο των υποδομών αλλά και την μεταφορά τεχνογνωσίας.

Με τη συμφωνία αυτή οι αθλητές του Α.Π.Σ Άθλου Χαλανδρίου που επιθυμούν να συνεχίσουν σε επίπεδο πρωταθλητισμού και να δοκιμαστούν σε ένα αγωνιστικό και συγχρόνως ανταγωνιστικό περιβάλλον προπόνησης θα μπορούν να συνεχίζουν να αθλούνται στα αγωνιστικά τμήματα υποδομών της ΑΕ Πεντέλης.

Με αυτή τη συνεργασία αλλά και άλλες που πρόκειται να ακολουθήσουν η ΑΕ Πεντέλης θέλει να δώσει την ευκαιρία σε αθλητές της ευρύτερης περιοχής να δοκιμασθούν και να στελεχώσουν σε βάθος χρόνου την ομάδα Νέων αλλά και την Ανδρική ομάδα».