Συνεργάτης του Τζήμα ο Μανωλιτσάκης

Υπό τις οδηγίες του Μανωλιτσάκη, η Μύκονος πραγματοποίησε μια απίστευτη σεζόν, ούσα αήττητη στο πρωάθημα. Γι΄αυτό και ο κόουτς δεν θα γινόταν να λείπει από την ερχόμενη χρονιά, καθώς ο Μανωλιτσάκης θα βρεθεί στο πλευρό του Γιάννη Τζήμα στον πάγκο του συλλόγου στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.


H ανακοίνωση:

«Για όλη του την προσφορά στην περσινή ομάδα,«αλληλοανανεώνουμε»
την εμπιστοσύνη μας με τον κ.Μανωλιτσακη,
ο οποιος την οδήγησε στο πρώτο της πρωτάθλημα -και αήττητο- στην Γ´ Εθνικη!
——
Η εξαιρετικη συνεργασία με τον κοουτς Δ.Μανωλιτσακη συνεχιζεται και στην παρθενική μας εμφάνιση στην Β´Εθνικη, ως assistant coach και ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας,ως ένας απο τους πολύτιμους συνδετικούς κρίκους της περσινής με την φετινή ομαδα.
——
Λίγα λόγια για την πορεία του:
Ξεκίνησε την προπονητική του πορεία το 1998, στον Περίανδρο Κορίνθου. Από το 1999 μέχρι το 2002 εργάστηκε στον Τήρωνα Αγίων Θεοδώρων, ενώ από το 2002 μέχρι το 2005 βρέθηκε στην Ολυμπιάδα Άσσου-Λεχαίου με την οποία είχε σημαντικές επιτυχίες. Στην συνέχεια συνεργάστηκε με τον Παλαίμωνα Κορίνθου με τον οποίο το 2008 κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο της ΕΣΚΑΚ. Πριν μετακομίσει στον Ποσειδώνα Λουτρακίου ήταν assistant coach στον Κεραυνό Αιγίου και προπονητής των ακαδημιών του ΚΑΟ Κορίνθου και παράλληλα προπονητής κλιμακίων του νομού Κορίνθου.
——
Προχωράμε.
Κάθε μέρα και μια «νέα» μέρα».