Συνεχάρη Καλαμπόκη το Περιστέρι

Ο Γιάννης Καλαμπόκης επιλέχθηκε να στελεχώσει το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας και το Περιστέρι με ανακοίνωσή του τον συνεχάρη.

Αναλυτικά:

“Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου συγχαίρει τον Γιάννη Καλαμπόκη για την ένταξη του στο τεχνικό τιμ της Εθνικής μας ομάδας!

Ο Γιάννης Καλαμπόκης, είναι μέλος της οικογένειας του ΓΣΠ από το καλοκαίρι, όντας στο πλευρό του Νίκου Καραγιάννη στην Εθνική μας ομάδα και, παράλληλα, πρώτος προπονητής των Εφήβων του Συλλόγου μας.

Πλέον αποτελεί κι έναν από τους συνεργάτες του Θανάση Σκουρτόπουλου στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ των Ανδρών, στην οποία επιστρέφει πλέον ως προπονητής, έχοντας στο παρελθόν κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2009, αγωνιζόμενος με την φανέλα με το Εθνόσημο.

Ο ίδιος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΓΣ Περιστερίου δήλωσε σχετικά: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά η παρουσία μου στο προπονητικό τιμ της Εθνικής μας ομάδας.

Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της ευκαιρίας και των προσδοκιών και θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τον κόουτς Θανάση Σκουρτόπουλο, όσο και την ΕΟΚ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου»”.