Συνεχίζει για τρίτη σεζόν στην Αγ. Βαρβάρα Καβάλας ο Λαζαρίδης

“Ψήφο εμπιστοσύνης” στο πρόσωπο του Κώστα Λαζαρίδη έδωσε η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο της Αγίας Βαρβάρας, με τον δυναμικό παουερ φόργουορντ να παραμένει στην ομάδα και τη νέα περίοδο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
“Ο Κώστας Λαζαρίδης για τέταρτη σεζόν στη Santa !!!
Ο Κώστας Λαζαρίδης (1999, 1.98μ, PF) έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Το καλοκαίρι του 2015 εντάχθηκε στον ΓΣ Ελευθερούπολης και αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική κατηγορία, σημειώνοντας 68 πόντους. Την επόμενη σεζόν 2016-17 ήταν μέλος της ομάδας που κέρδισε το πρωτάθλημα και το κύπελλο αντρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ πετυχαίνοντας συνολικά 147 πόντους ενώ παράλληλα με την ομάδα εφήβων του ΓΣ Ελευθερούπολης, έφτασε μέχρι τον τελικό της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Την σεζόν 2017-2018 ήρθε για πρώτη φορά στην Αγία Βαρβάρα κάνοντας μία καταπληκτική χρονιά, ενώ τις τρεις επόμενες σεζόν αγωνίστηκε σε ΓΣΕ (Β’ Εθνική) και στον ΚΑΟΔ με τον οποίο και πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Επέστρεψε στην Santa την σεζόν 2021-2022 και φέτος θα αγωνιστεί στην ομάδα μας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Με την εμπειρία του, το μακρινό του σουτ και την ικανότητα του στα ριμπάουντ αναμένεται για μία ακόμη χρονιά να αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό γρανάζι στη λειτουργία της ομάδας μας, στην πρόκληση του νέου πρωταθλήματος της National League 2.
Κώστα σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις όλους τους προσωπικούς σου στόχους και να πανηγυρίσεις με την ομάδα μας νέες επιτυχίες!!!”.