Συνεχίζει με Γεροφώτη ο Μακεδονικός

Επειτα από μία εξαιρετική περασμένη σεζόν, στην οποία τερμάτισε στην τέταρτη θέση ο Μακεδονικός έπιασε δουλειά εν όψει του νέου πρωταθλήματος. Ο σύλλογος λοιπόν, αποφάσισε να συνεχίσει έχοντας τον ίδιο άνθρωπο στην άκρη του πάγκου, τον Δημήτρη Γεροφώτη, ανακοινώνοντας την ανανέωση της συνεργασίας.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Γεροφώτη!

Ο coach Γεροφώτης διατηρεί τα κλειδιά της ομάδας μπάσκετ ανδρών και η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών αποτελεί τον πρωταρχικό πυλώνα για τον σχεδιασμό και την προετοιμασία της σεζόν 2022/23 που ξεδιπλώνεται μπροστά μας.

Ο 47χρονος τεχνικός «ντύθηκε» για πρώτη φορά στα πράσινα το καλοκαίρι του 2019, οδηγώντας τον Μακεδονικό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής. Την επόμενη σεζόν, ξεκίνησε με 2/3 νίκες στη Β’ Εθνική, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Προσωπικοί λόγοι τον έθεσαν εκτός δράσης για την επόμενη σεζόν, αν και ο ίδιος αποτέλεσε υποστηρικτικό κρίκο στα παρασκήνιο για την ομάδα μας, η οποία καθοδηγούταν με ιδιαίτερη επιτυχία από τον Σάββα Ντολόπουλο. Τον Απρίλη του 2022, ανέλαβε ξανά τα ηνία των «πρασίνων» – που άφησαν υποσχέσεις στο περυσινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής – και η νέα σεζόν του ανήκει εξ ολοκλήρου, για να δουλέψει με τους αθλητές του συλλόγου και να διεκδικήσει ξανά επιτυχίες στα παρκέ!

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Δημήτρη Γεροφώτη υγιή και επιτυχημένη σεζόν με την ομάδα μας!».