Συνεχίζει με Ηλία Στρατικόπουλο ο Πολυνίκης

Μία από τις ομάδες που ξεχώρισαν στο φετινό πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β’ ΕΣΚΑ ήταν ο Πολυνίκης Αγίας Βαρβάρας. Η ομάδα των δυτικών προαστίων κατάφερε να πλασαριστεί στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και να προκριθεί στα play offs της ανόδου, αλλά εκεί έπεσε πάνω στο Γαλάτσι και έτσι τερμάτισε στην 4η θέση… Η σεζόν, η τέταρτη του συλλόγου στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ όσα δηλαδή και τα χρόνια ύπαρξης και λειτουργίας του συλλόγου, μόνο πετυχημένη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για τους ανθρώπους της ομάδας και για τον λόγο αυτό οι διοικούντες τον σύλλογο πήραν την απόφαση μετά από κοινή συμφωνία να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον Ηλία Στρατικόπουλο.

Του Ιωάννη Νοταρά

Ο ταλαντούχος προπονητής, με το σπουδαίο βιογραφικό τόσο ως παίκτης, όσο και ως τεχνικός, αμέσως μετά την λήξη του πρωταθλήματος ήρθε επαφή με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Γράψα και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για ακόμη μία σεζόν.

Ο Ηλίας Στρατικόπουλος γεννήθηκε το 1980 και έχει αγωνιστεί ως παίκτης στο εφηβικό της ΑΕΚ, τους Ίκαρους Τρικάλων (Γ’ εθνική) και τον Απόλλωνα Αθηνών. Ως προπονητής έχει περάσει από τις μικτές της ΕΣΚΑ, βοηθός σε Λιβαδειά (Α2), Ένωση (Β’ εθνική), Ζάκυνθος (Γ’ εθνική), ενώ πρώτος προπονητής ήταν σε Αγίους Αναργύρους, Παλατιανή και Ηλιούπολη στα πρωταθλήματα Α΄ και Β΄ ΕΣΚΑ. Στον Πολυνίκη ήρθε πριν από τέσσερα χρόνια στα μέσα της περιόδου και βοήθησε στα μέγιστα στην άνοδο προς την Β’ ΕΣΚΑ.

Παράλληλα ανανεώθηκε η συνεργασία, σαν βοηθός προπονητή και με τον Θοδωρή Πολίτη η παρουσία του οποίου ήταν καταλυτική στην πετυχημένη αγωνιστική περίοδο.

«Η παραμονή του πολύπειρου τεχνικού στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου για τέταρτη χρονιά αποτελεί την απόλυτη εγγύηση για άριστη δουλειά και ακόμη μεγαλύτερη αξιοποίηση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας», δήλωσε ο πρόεδρος του των “πρασίνων” στο infobasket.gr Γιώργος Γράψας.

ΚΕΝΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Ο ΤΣΟΧΟΝΕΛΙΤΖΕ

Η πολύ καλή κι αξιοπρεπής παρουσία του Πολυνίκη στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β’ ΕΣΚΑ που τελείωσε πριν από ένα σχεδόν μήνα ανέδειξε πολλούς παίκτες και δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν βάλει αρκετούς από αυτούς στο στόχαστρο…

Ένας εξ αυτών ο Τζεμ Τσοχονελίτζε… Οι καλές εμφανίσεις του νεαρού φόργουορντ με την “πράσινη” φανέλα της ομάδας των δυτικών προαστίων και κυρίως στα παιχνίδια των play offs με αντίπαλο το Γαλάτσι κέντρισαν το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.

Η διοίκηση του συλλόγου και το τεχνικό επιτελείο πάντως έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές με τους παίκτες της ομάδος, οι οποίοι στο σύνολο τους επιθυμούν να συνεχίσουν να αγωνίζονται στον σύλλογο, ενώ ταυτόχρονα καταβάλλονται προσπάθειες για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.

.
Διαβάστε ακόμη…