Συνεχίζει με Λιόγα η Χαλκίδα

Με τον Δημήτρη Λιόγα στον πάγκο της θα πορευτεί και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η ομάδα του Γ.Σ. Χαλκίδας, όπως αυτό γνωστοποιήθηκε με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση:

«Η Διοίκηση του Γ.Σ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΓΑΣ την Παρασκευή 10 Ιουνίου, μετά από αναλυτικές συζητήσεις που είχαν να κάνουν κυρίως με την παρουσίαση του οικονομικού  ΠΛΑΝΟΥ της νέας χρονιάς από την πλευρά της ομάδας, αλλά και τις προτάσεις για τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής σαιζόν από την πλευρά του έμπειρου προπονητή, τελικά ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ για την συνέχιση της συνεργασίας τους και την νέα αγωνιστική περίοδο 2011-2012.
Η Διοίκηση της ομάδας εκτιμώντας την δουλειά του ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΟΓΑ, στους τελευταίους μήνες, του έδωσε την δυνατότητα  την φετινή περίοδο, να δουλέψει από την αρχή, και να σχεδιάσει το νέο ΡΟΣΤΕΡ της ομάδας, αλλά και να ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ όσο το δυνατόν καλύτερα το ΑΝΤΡΙΚΟ τμήμα, ώστε να δημιουργηθεί μια πλήρως ανταγωνιστική ομάδα, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Επίσης και ο πολύπειρος προπονητής, όπως δήλωσε και στην διοίκηση, έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος, από αυτήν την συνεργασία , και προτίμησε να επιλέξει να συνεχίσει την δουλειά του στην ομάδα της ΧΑΛΚΙΔΑΣ, στην οποία πιστεύει πάρα πολύ, έστω και στην Γ’ Εθνική, και να μην περιμένει τις προτάσεις από ομάδες της Α2!!!
Η αρχή ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ της νέας χρονιάς , θα γίνει από την Τετάρτη 15 Ιουνίου οπότε και θα αρχίσει η μεταβατική περίοδος στο γήπεδο της ΚΑΝΗΘΟΥ, αλλά και θα ξεκινήσει η δοκιμή νέων κυρίως παικτών, ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, και πιο σωστά η στελέχωση του δυναμικού της ομάδας της ΧΑΛΚΙΔΑΣ για την φετινή δύσκολη χρονιά».