Συνεχίζει με τη φανέλα της ΦΕΑ ο Καραλευθέρης…

Η φανέλα με το “17” παραμένει… καπαρωμένη και τη νέα περίοδο στη ΦΕΑ, καθώς ο Λευτέρης Καραλευθέρης θα παραμείνει ενεργό μέλος στο ρόστερ της ομάδας!

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
“Και τη νέα χρονιά με το #17 στη φανέλα της ΦΕΑ ο “Λέφο της καρδιάς μας”
Την διαδρομή Μοσχάτο, όπου είναι το πατρικό του, Νέα Φιλαδέλφεια θα συνεχίσει να πορεύεται για ακόμη μία αγωνιστική σεζόν ο Λευτέρης Καραλευθέρης.
Μετά τους Αλέξανδρο Στεργιάκη και Νίκο Γεωργοπαπαδάκο, ο 24χρονος (ημ. γεν. 11/08/1998) γκαρντ είναι ο τρίτος κατά σειρά που συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στη ΦΕΑ!
Ο “Λέφο”, ο οποίος ήταν από τα βασικά κλειδιά της ομάδας μας στην εξαιρετική πορεία της στον 1ο όμιλο της Β’ εθνικής, μαζί με τον Στεργιάκη αποτελούν τις πιο παλιές… καραβάνες της ΦΕΑ, καθώς αμφότεροι είχαν έρθει στο κλειστό γυμναστήριο “Απόστολος Κόντος” το καλοκαίρι του 2017, όταν εκείνη βρισκόταν στην Β’ ΕΣΚΑ και ο ίδιος αγωνίζονταν στον Αίολο Ταύρου.
Τη σεζόν που τελείωσε, ο Καραλευθέρης ήταν 2ος σκόρερ της ΦΕΑ. Πέτυχε 356 πόντους, τέσσερις λιγότερους από τον 1ο Στεργιάκη (360π.), δίχως να λείψει από κανένα παιχνίδι, ενώ ήταν ο πρώτος σε εύστοχα σουτ τριών πόντων, καθώς η μπάλα του έκανε το χατίρι έξω από την γραμμή των 6μ.75εκ., 52 φορές! Μάλιστα, εκτός από τις θεαματικές του προσπάθειες στην επίθεση, ουκ ολίγες φορές σαν άλλος “σέντερ” πρόσθετε στο παλμαρέ του και εντυπωσιακά κοψίματα που ακόμη και σήμερα συζητιούνται στα μπασκετικά στέκια…
“Λέφο της καρδιάς μας” καλή σεζόν με υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας!”.