Συνεχίζει με τον Ματσαγγούρα ο Άρης Θήβας στη Γ’ εθνική

Ο Γιώργος Ματσαγγούρας θα συνεχίσει να ηγείται του διοικητικού σχήματος του Άρη Θήβας και τη νέα περίοδο. Ο πρόεδρος της ομάδας έδειξε έμπρακτα την αγάπη του για τον Άρη Θήβας κι έχοντας και τη στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου της πόλης, αποτέλεσαν τα “κλειδιά” προκειμένου ο σύλλογος να δηλώσει τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής και τη νέα περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σήμερα 12/6/2020 καταληκτική ημερομηνία δήλωσης στην ΕΟΚ των ομάδων των Εθνικών κατηγοριών για την πρόθεση τους να συνεχίσουν να αγωνίζονται στην κατηγορία που έχουν ενταχθεί απο την ΕΟΚ.
Ο ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ..Σ και την δήλωση του προέδρου μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΤΣΑΓΓΟΥΡΑ να συνεχίσει να ηγείται της προσπάθειας, κατατέθηκε και επίσημα η δήλωση συμμετοχής στην Γ ΕΘΝΙΚΗ και για την σεζόν 2020-2021 της ομάδας μας.
Όπως τονίσθηκε και στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο η αγάπη του φίλαθλου και επιχειρηματικού κόσμου της πόλης μας δεν μας άφηνε άλλη επιλογή.
Η αγάπη σας οδηγεί αυτή την ομάδα, βάζουμε πλώρη για το νέο μας ταξίδι όλοι μαζί όπως μόνο εμείς, η μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ γνωρίζει να ταξιδεύει…
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!”