Συνεχίζει με Χαρτοματσίδη η Πεντέλη

penteli-logoO Κώστας Χαρτοματσίδης θα συνεχίσει θα συνεχίσει να καθοδηγεί την Πεντέλη και τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον σύλλογο να ανακοινώνει τη συμφωνία.

Η ανακοίνωση:

«Ο Κώστας Χαρτοματσίδης θα είναι και την επόμενη χρονιά ,ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας της ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, αφού η δουλειά του και η πορεία της ομάδας εκτιμήθηκε θετικά από το ΔΣ του Συλλόγου. Συνεργάτες του θα είναι και πάλι ο Γρηγόρης Κιτσούλης και και ο Γυμναστής Νίκος Δημητράκης. Επιδίωξη του coach είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός της ομάδας και η ενίσχυση της με νέους ταλαντούχους και φιλόδοξους παίκτες.

Η μεταβατική περίοδος θα αρχίσει την Τρίτη 24/5.Το πρόγραμμα της θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ήμερες, αφού από 1/6 θα κλείσει το κλειστό της Ν.Πεντελης για την αντικατάσταση του παρκέ και η ομάδα θα φιλοξενηθεί για τις προπονήσεις της, στο κλειστό γυμναστήριο Μελισσιών.

Σε ότι άφορα τις υποδομές ο Αρης Μανιάτης θα διευθύνει την CHAMPIONS BASKETBALL ACADEMY μια πρότυπη ακαδημία μπάσκετ που θα λειτουργεί υπό την αιγίδα της ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, συνεχίζοντας την εξαιρετική προσπάθεια του για την ανάπτυξη και την υποδειγματική λειτουργιά των Ακαδημιών.»