Συνεχίζει ο Καλογήρου

Επίσημα προπονητής του ΓΠΣ Χαλκίδας θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Λευτέρης Καλογήρου. Ο έμπειρος προπονητής και η νεοφώτιστη ομάδα της Εύβοιας είχαν νέα συνάντηση και συμφώνησαν να συνεχίσουν μαζί και στη Β’ Εθνική, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΠΣ Χαλκίδας:

«Η νέα διοίκηση δείχνοντας την εκτίμηση και αξιολογώντας την περσινή πορεία της ομάδας συμφώνησαν να προχωρήσουν μαζί και την καινούρια χρονιά διαψεύδοντας όλα τα σενάρια που κυκλοφορούσαν τους τελευταίους μήνες. Ο Λευτέρης Καλογήρου είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος και πολύ καλός προπονητής. Το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν άψογο καθόλη τη διάρκεια της περσινής χρονιάς και ο κόουτς κάθε άλλο παρά αμέτοχος είναι σε αυτό.

Η διοίκηση τον στήριξε στις δύσκολες μέρες της ομάδας πέρσι και έτσι φέτος μαζί, προγραμματίζουν την επόμενη μέρα στη Β’ Εθνική μαζί. Ενδεικτικό του καλού κλίματος και της αμοιβαίας εκτίμησης που υπάρχει πλέον και από τις δύο πλευρές ότι το οικονομικό δεν συζητήθηκε καθόλου και το βάρος έπεσε στο αγωνιστικό κομμάτι που θα παρουσιάσει φέτος η ομάδα».