Συνεχίζει στον Δίωνα Κυπαρισσίας ο Μυριούνης

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, λένε και κάπως έτσι φαίνεται ότι λειτούργησαν στον Δίωνα Κυπαρισσίας. Οι “πράσινοι” που πανηγύρισαν την παραμονή τους στη Γ’ εθνική με τον Χρήστο Μυριούνη στην άκρη του πάγκου, αποφάσισαν να πορευτούν και τη νέα περίοδο με τον Έλληνα προπονητή.

“Ο Δίων Κυπαρισσίας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Christos Miriounis για την νέα αγωνιστική χρονιά.
Καλές επιτυχίες coach!!!
Είσαι ένας από εμάς!!!!”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, δίνοντας έτσι τα ηνία στον Μυριούνη για να συνεχίσει το έργο του και τη νέα περίοδο.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα και σε αυτήν την τόσο όμορφη γωνιά της Πελοποννήσου την Κυπαρισσία!!!
Όσοι με ξέρουν καλά ξέρουν ότι πάντα λειτουργώ με το συναίσθημα και έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να μη δεχτώ την πρόταση να συνεχίσω να βρίσκομαι στο τιμόνι της ομάδας γιατί εκεί βρήκα υπέροχους ανθρώπους που με αγκάλιασαν κ με στήριξαν από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου εκεί!!!
Οπότε ήταν εύκολη η απόφαση μου!!!!Συνεχίζουμε παρέα για τα καλύτερα !!!”, σχολίασε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας ο Μυριούνης, με σχετικό post στο προφίλ του στο Facebook.