Συνεχίζει στον Δούκα ο Κυρίτσης

Οι “σειρήνες” από την Πάτρα τελικά δεν τα κατάφεραν, αφού ο Αντώνης Κυρίτσης θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Δούκα, με τον σύλλογο να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας. 

Η ανακοίνωση:

«Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον «μπόμπερ» της Α2 Εθνικής, Αλέξη Κυρίτση (1.98μ., 1982).

Ο έμπειρος γκαρντ ήταν από τους παίκτες που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο τα δύο τελευταία χρόνια στην ομάδα του Συλλόγου μας όπου και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη σεζόν 2016-2017 με τη φανέλα των “μπλε”, ο Αλέξης Κυρίτσης πέτυχε συνολικά 552 πόντους εχοντας μ.ο. 19,03 με 163/194 βολές με 84%, 142/267 δίποντα με 53% και 35/91% τρίποντα. Ακόμη είχε 4,3 ριμπάουντ, 1,93 ασίστ και 3,1 λάθη.

ΚΥΡΙΤΣΗΣ: “ΕΙΜΑΙ ΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ…”

Λίγα λεπτά μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΑΣΕΔ, ο Αλέξης Κυρίτσης μίλησε για την απόφαση του να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των “μπλε” για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον Δούκα. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τόσο τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Κωστή Δούκα όσο και τους συνεργάτες του αλλά και τα στελέχη του τμήματος μπάσκετ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου. Ο ΑΣΕΔ είναι ένα σωματείο με το οποίο έχω δεθεί και χαίρομαι πολύ που θα πορευτούμε ξανά μαζί. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική σεζόν και μέσα από τη σκληρή δουλειά να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας».