Συνεχίζει στους «στρατηγούς» ο Γιάννης Κώτσης

Η περασμένη περίοδος ήταν περισσότερο… αναγνωριστική για τη συνεργασία του Παπάγου και του Γιάννη Κώτση, με τις δύο πλευρές πάντως να βρίσκουν ότι μπορούν να συμπορευθούν και πάλι! Ο νεαρός άσος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «στρατηγούς» και πλέον δηλώνει ετοιμοπόλεμος να προσφέρει περισσότερα στην ομάδα του.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: «Ο Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΤΣΗ. Ο νεαρός αθλητής ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την εφηβική ομάδα και πλέον εντάσσεται εξ ολοκλήρου στην ανδρική ομάδα, με την οποία προπονούνταν την περυσινη σεζόν ενώ είχε και αρκετές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β´Εθνικής».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Κώτσης αναφέρθηκε στην ανανέωσεη της συνεργασίας, αλλά και στους στόχους ενόψει της νέας σεζόν: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ιστορική ομάδα του ΑΣ Παπάγου, την ομάδα της γειτονιάς μου.
Με τις εμπειρίες της φετινής σεζόν, με πλήρη αφοσίωση και σκληρή δουλειά θα προσφέρω τα καλύτερα για την ομάδα μου.
Ευχαριστώ τον προπονητή μου και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους και είμαι σίγουρος ότι μαζί με τους συμπαίκτες μου και την στήριξη όλων των φιλάθλων της πόλης μας, θα πετύχουμε τους στόχους μας!»