Την ανανέωση της συνεργασίας για ακόμα ένα χρόνο με τον Θέμη Παπαβλασσόπουλο, ανακοίνωσε και επίσημα το Κορωπί.

Η ανακοίνωση:

«Την από καιρό προφορική τους συμφωνία επισημοποίησαν την Τετάρτη 17 Ιουλίου ο Γυμναστικός Σύλλογος Κορωπίου και ο Θέμης Παπαβλασόπουλος, με τον τελευταίο να βάζει την υπογραφή του στο νέο συμφωνητικό συνεργασίας που θα ισχύει -τουλάχιστον- για την χρονιά 2013-2014. Και λέμε τουλάχιστον διότι είναι αμοιβαία επιθυμία του αρχηγού  και της διοίκησης του Συλλόγου να συνεχίσουν και τα υπόλοιπα χρόνια της ενεργής δράσης του αναντικατάστατου αθλητή, την κοινή τους πορεία και δράση.

Ο Θέμης εντάχθηκε στο δυναμικό του Γ.Σ.Κ τον Ιούνιο του 2011 και αμέσως ανέδειξε τις μεγάλες αρετές του ταλέντου και της προσωπικότητας του στον βαθμό που ο σχεδιασμός της ομάδος στις νέες σελίδες των εθνικών κατηγοριών να προϋποθέτει την παρουσία και συμμετοχή του.

Στην περσινή χρονιά 2012-2013 ο Θέμης Παπαβλασόπουλος και από την θέση του αρχηγού, οδήγησε το -νεοφώτιστο στην Γ’ Εθνικής κατηγορία- Κορωπί, μετά από μία εξαιρετική πορεία στην τρίτη θέση της τελικής βαθμολογίας και μία ανάσα από την άνοδο στην Β’ Εθνική όντας ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδος.

Η επιτροπή μπάσκετ του Συλλόγου εύχεται στον αρχηγό της Θέμη Παπαβλαόπουλο, καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες».