Συνεχίζει στο τιμόνι της Αναγέννησης Καρδίτσας ο Κρομμύδας

Για τέταρτη σεζόν το τιμόνι της Αναγέννησης Καρδίτσας θα κρατάει ο Βασίλης Κρομμύδας. Η διοίκηση του συλλόγου έδειξε στον Έλληνα προπονητή την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό του, δίνοντάς του τα ηνία της ομάδας και πάλι κι επισημαίνοντάς του ότι “εδώ είναι το σπίτι σου”!!!

“Υπήρξε παίκτης της ομάδας, προπονητής μας, φίλαθλος της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ αλλά πάνω απ’ όλα ένας απίστευτα εργατικός άνθρωπος που το μόνο που σκέφτεται είναι το μπάσκετ και το πώς μπορεί να γίνει καλύτερος”, αναφέρει η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας και συνεχίζει: “Όταν αγωνιζόταν στην ομάδα μας, όλοι γνωρίζαμε ότι στις δύσκολες στιγμές μπορούμε να βασιστούμε πάνω του. Να πάρει σουτ (που καίνε), να ρίξει μπασκετικό «ξύλο» όταν έπρεπε, να πηδήξει για ριμπάουντ μπροστά από τα αντίπαλα πεντάρια και να γυρίσει ένα χαμένο παιχνίδι με την εξυπνάδα του. Τιμή μας που αυτό το παλικάρι έχει εξελιχθεί, που παλεύει ακόμη πιο πολύ και το μόνο που σκέφτεται είναι το πώς η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ μπορεί να πάει ακόμη πιο ψηλά.
Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Βασίλης Κρομμύδας (και μακάρι για ακόμη 100), θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μας ως Head Coach.
Coach, εδώ είναι το σπίτι σου… το ξέρεις!!”.