Συνεχίζει στο τιμόνι του Πανελευσινιακού ο Βούλγαρης

Τα ηνία του Παναλευσινιακού θα συνεχίσει να κρατά και τη νέα περίοδο ο Νίκος Βούλγαρης, όπως ανακοίνωσε η ομάδα.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Ο Πανελευσινιακός ΑΟΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Νίκος Βούλγαρης θα συνεχίσει στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας του Συλλόγου και για την επόμενη σεζόν 2022-2023, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ.
Η ικανοποίηση από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας, οι προπονητικές ικανότητες, το ήθος και η αφοσίωση του στις αρχές και στις φιλοδοξίες της ήταν ο καθοριστικός παράγοντας της απόφασης αυτής.
Είναι η 4η χρονιά που Πανελευσινιακός ΑΟΚ και Βούλγαρης συνεργάζονται, αποδεικνύοντας πως όταν υπάρχει όραμα και κοινοί στόχοι η συνεργασία είναι μονόδρομος!
Καλές επιτυχίες με υγεία, coach!”.

Από την πλευρά του ο Έλληνας προπονητής ανέφερε για την ανανέωση της συνεργασίας: “Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που ανανέωσα τη συνεργασία μου με το σύλλογο σε ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Θέλω να ευχαριστήσω όλη τη διοίκηση του συλλογου που πολύ γρήγορα συμφωνήσαμε και ήταν ομόφωνη η απόφαση τους. Η εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει όλα τα χρόνια είναι τεράστια. ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ!!!
Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί (διοίκηση – προπονητές – αθλητές) να παρουσιάσουμε κάτι όμορφο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικο. Και μέσα σε αυτό το κομμάτι να εμφανιστούν νέα παιδιά που τα έχει τόση ανάγκη το Ελληνικό Μπάσκετ.
Σας ευχαριστώ όλους.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ”.