papatheodwrou-ethnikiΤο… μοντάρισμα της εθνικής εφήβων συνεχίζεται απ’ τον Ηλία Παπαθεοδώρου, που είδε τους παίκτες του να επικρατούν του Ηλυσιακού με 62-58 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο κλειστό των Ιλισίων. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, βέβαια δεν είχε όλα τα… κομμάτια του παζλ του στη διάθεσή του, καθώς ο Βασίλης Μουράτος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, ενώ ο Διονύσης Σκουλίδα είχε ανεβάσει πυρετό.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, πάντως έδειξε καλά στοιχεία με τον Παπαθεοδώρου να ετοιμάζεται να βγάλει περισσότερα συμπεράσματα ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στο διάστημα 24/7 έως 3/8 στην Τουρκία, επί ιταλικού εδάφους. Η εθνική εφήβων θ’ αναχωρήσει το μεσημέρι της Πέμπτης για την Ιταλία, όπου θα λάβει μέρος σε τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιταλία (11/7), το Ισραήλ (12/7) και την Αγγλία (13/7).

Οι πόντοι της Εθνικής: Κώττας 8, Μήτογλου 7, Μπιλλής 3 (1), Παπαγιάννης 4, Τολιόπουλος 5 (1), Χαραλαμπόπουλος 6, Οικονομόπουλος 2, Ζόρζος 2, Κόνιαρης 7 (1), Σταμάτης 18, Τσαλμπούρης.