Συνεχίζουν Ζακυνθινός, Σταμέλος και Κορομηλιάς

Τον κορμό του διατηρεί ο Αργοναύτης καθώς τρεις παίκτες από την περσινή σεζόν ανανέωσαν το συμβόλαιό τους. Συγκεκριμένα, οι Γιάννης Ζακυνθινός, Φίλιππος Σταμέλος και Χρήστος Κορομηλιάς θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν με την ομάδα της Ραφήνας.

Η ανακοίνωση:

«Συνεχίζουν στην ομάδα, Ζακυνθινός, Σταμελος και Κορομηλιας

Οι ανανεώσεις στον Αργοναύτη συνεχίζονται, λίγο και πριν ανακοινωθούν οι πρώτες μεταγραφές, με τρεις παίκτες να λένε το «ναι» στην παράταση της συνεργασίας τους, με την ομάδα μας.

Γιάννης Ζακυνθινός, Φίλιππος Σταμέλος και Χρήστος Κορομηλιάς θα φοράνε και του χρόνου την φανέλα του Αργοναύτη Ραφήνας και έπονται ακόμα 2, 3 ανακοινώσεις αλλά και 3 με 4 μεταγραφές που θα ολοκληρώσουν το ρόστερ της ομάδας για την επερχόμενη σεζόν.

«Προτιμώ πραγματικά να μην πω τίποτα αλλά να μιλήσουμε όλοι στο γήπεδο. Και για να γίνει αυτό, θα πρέπει επιτέλους να μπούμε γήπεδο. Η κάψα όλων μας για να παίξουμε είναι πολύ μεγάλη και το να παραμείνω στην ομάδα ήταν το πλέον εύκολο», τόνισε ο «δολοφόνος με το γελαστό πρόσωπο», Γιάννης Ζακυνθινός και συμπλήρωσε «Η περσινή χρονιά ήταν σαν να μην έγινε, οπότε δεν υπήρχε τίποτα που να αίρει την εμπιστοσύνη που είχα στο σύλλογο όταν συμφωνήσαμε. Το μοναδικό που αλλάζει είναι ότι πλέον έχουμε ακόμα μεγαλύτερη επιθυμία για να πατήσουμε παρκέ, μετά από ένα χρόνο σχεδόν αποχής».

Στο πλευρό του για να αξιοποιεί τις πάσες του και να σκοτώνει τους αντιπάλους του, από την περιφέρεια, θα είναι ο πλέον βελτιωμένος παίκτης της ομάδας, Φίλιππος Σταμέλος. «Η ανανέωση ήταν μονόδρομος. Η Ραφήνα είναι η οικογένεια μου και με το coaching staff υπάρχει άριστη συνεργασία και ανταπόκριση. Η ομάδα έχει στόχους και πρέπει φέτος να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε στην Β’ Εθνική, διορθώνοντας και τα λάθη του… πρωτάρη που κάναμε στην αρχή», είπε ο μπομπέρ του Αργοναύτη και συμπλήρωσε πως «Είναι πολύ καλό πως κάθε χρόνο, ο βασικός κορμός της ομάδας παραμένει αναλλοίωτος. Αυτό σημαίνει πως και οι παίκτες εμπιστευόμαστε την ομάδα και η ομάδα εμπιστεύεται εμάς. Οπότε άμα θέλει η νύφη και ο γαμπρός…».

Τρίτος και… νεότερος, ο Χρήστος Κορομηλιάς. Ο νεαρός φόργουορντ που κερδίζει κάθε χρόνο όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα, προτιμά να μιλάει κυρίως στο γήπεδο… «Ο Αργοναύτης είναι η ομάδα που ουσιαστικά ανδρώθηκα. Οι παίκτες, οι προπονητές, η διοίκηση είναι η μπασκετική μου οικογένεια και θέλω να τους βοηθήσω, όπως με βοήθησαν. Πολλά λόγια δεν χρειάζονται. Δουλειά στο γήπεδο και όρεξη γιατί πλέον έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο που δεν μπορούμε να χαλαρώνουμε, ούτε μετά από ένα χρόνο απραξίας», είπε ο «Plastic man» του Αργοναύτη, μιας και με τις κινήσεις του στο παρκέ, μοιάζει πολύ στον superhero των κόμικς της DC».